Festés számok szerint - Mágikus vízesés (3 db-os készlet)

21 900 Ft 18 900 Ft 32 300 Ft 28 500 Ft 26 500 Ft 21 900 Ft 38 000 Ft 32 300 Ft 43 500 Ft 34 500 Ft 66 500 Ft 62 900 Ft 42 500 Ft 98 800 Ft 18 900 Ft-tól
Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Kérjük, válasszon változatot
Méret
Keretezés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Most ajándékba adjuk a termék mellé!

Válj festővé, és alkoss nem egy, hanem több tökéletes képet egyszerre, amelyek együtt lenyűgöző műalkotássá válnak! Fesd ki az egyik számozott mezőt a másik után, és ha elkészültél az egyik vászonnal, folytasd a következővel addig, amíg az összeset meg nem festetted. Addig folytasd, amíg az egész művet ki nem töltöd. Olyan motívumot kapsz a végén, amely több vásznon keresztül húzódik. Csak egy ecsetvonás választ el az új művészi kalandoktól.

EU készült!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A művészi szettek tökéletesek arra, hogy elmerülj a festés számok szerinti technikában. Megsokszorozódik a szórakozás, az összpontosítás és persze a színek is!

Festéskor kövesd ezt az egyszerű alapelvet: Fesd ki az összes számozott mezőt a megfelelő színekkel (a tartály számokkal vannak ellátva). Amikor elkészültél egy vászon megfestésével, folytasd a következővel. Ha a keretezett vászonszettet rendelted meg (amit kifejezetten ajánlunk), akkor azonnal fel is akaszthatod az elkészült festményeket.

Meg szeretnéd tanulni a festés számok szerinti technikát lépésről lépésre? Akkor olvasd el az ÚTMUTATÓNKAT!

 

A festés számok szerint készletünk a következőket tartalmazza: 

  • számozott vászon (darabszám és méret a megrendeléstől függően)

  • különböző méretű ecsetek (3 db)

  • akrilfestékek

*Az egyes tételek száma a festőszetted darabszámától függően változik. (Minél több darab/kép, annál több kiegészítő).

hu2_s_piktogramom_small

(Belső) fakeret (választható)

A kifeszített vászon megkönnyíti a festést és lehetővé teszi, hogy a képet azonnal felakaszd a falra miután elkészült – rendkívül ajánlott!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Több darabos mintafestmények
Technika: Festés számok szerint

Tefestetted.hu - Festés számok szerint

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: