Szállítás és fizetés

Fizetési lehetőségek áttekintése

Itt találst egy rövid áttekintést a különböző fizetési lehetőségekről. Számos fizetési módot elfogadunk, így biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

Online bankkártyás fizetés- Azonnali fizetés GoPay fizetési kapuval

Fizetési átjáró, amellyel kényelmesen és gyorsan fizethetsz VISA vagy MasterCard kártyával. Rendelésedet azonnal feldolgozzuk, amint befutott.

INGYENES

Apple Pay

Az Apple Pay egy gyors és egyszerű fizetési mód, amely a megrendelt Apple készüléken tárolt fizetési kártyát használja.

INGYENES

Google Pay

A Google Pay egy gyors és egyszerű fizetési mód, amely a megrendelt eszközön tárolt fizetési kártyát használja.

INGYENES

Készpénzben átvételkor

Készpénzes vagy kártyás fizetés átvételkor.

Ft600

 

A rendelkezésre álló fuvarozócégek áttekintése

 

GLS- átvevőhely hálózattal

A GLS multinacionális fuvarozó által üzemeltetett önkiszolgáló csomagátvevő és elosztóhelyek kiterjedt és közkedvelt hálózata. Közvetlenül a kosaradban kiválaszthatod, hogy hol szeretnéd átvenni a rendelésed. A csomag 1-2 munkanapon belül elérhető lesz a kiválasztott csomagátvevő helyen, miután átadtuk a rendelést a futárnak.

Ft1300

Packeta.hu- átvevőhely hálózattal

Rendkívül népszerű az önkiszolgáló csomagpontok és elosztóhelyek hálózata, korábbi nevén Csomagküldő. Közvetlenül a kosaradban kiválaszthatod, hogy hol szeretnéd átvenni a rendelésed. A csomag 1-2 munkanapon belül átvehető lesz az átvételi ponton, a miután átadtuk a rendelést a futárnak. Megjegyzés: Ha a kosarában nem találod a Packeta.hu-n keresztül történő kiszállítás lehetőségét, akkor valószínűleg a rendelésed túl nagy ahhoz, hogy átvevőhelyre kérd a szállítását.

Ft1300

Megbízható multinacionális fuvarozó, akivel kiváló tapasztalataink vannak. Csomagodat a GLS futárszolgálat a csomag átadásától számított 2 munkanapon belül kézbesíti.

Ft1900