Rólunk

MERÜLJ EL AZ ALKOTÁS VILÁGÁBAN
ISMERD MEG A TEFESTETTED CSAPATÁT
Sok más csodálatos márkához hasonlóan, a mi történetünk is a nappalinkban kezdődött. A kezdeti bizonytalanság ellenére az első karácsonyi időszak után elértünk néhány kezdeti kitűzött célt. 2018-ban csöppentünk bele a festés számok szerinti képek világába, és azóta is tart a szerelem. Hosszú utat tettünk meg, bővítettük a látókörünket, és alig várjuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő.
MERÜLJ EL AZ ALKOTÁS VILÁGÁBAN
Miután kinőttük a prágai Vinohrady negyedben lévő nappalinkat, egy kis műhelybe költöztünk, majd egy hatalmas gyárat építettünk a prágai Čakovice negyedben, ahol most a teljes termelésünk zajlik. Ti, a vásárlóink ösztökéltek minket arra, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Mindent beleadunk, hogy kielégítsük az igényeiteket. Az elmúlt években nemcsak több ezer festés számok szerinti festményt vásároltatok, hanem érdeklődést mutattatok az újabb kínálatunk iránt is, mint például a vasalható gyöngyök, a PontPöttyöző, és a gyémántszemes kirakók. Azon leszünk, hogy a jövőben is új termékekkel lepjünk meg benneteket!
MERÜLJ EL AZ ALKOTÁS VILÁGÁBAN
Már több mint 400 értékelést kaptunk tőletek, 4,9-es átlagértékeléssel, amit óriási sikerként könyvelünk el. A legfontosabb, hogy értékeliket a gyors gyártási és szállítási időt, személyes hozzáállásunkat a kommunikációban és termékeink magas minőségét. Vásárlóink elégedettsége és boldogsága motivál minket arra, hogy továbbra is keményen dolgozzunk! Köszönjük, hogy velünk vagytok!
A Tefestetted.hu csapata