Hűség- és bónuszprogram

 

Örülünk, hogy ekkora lelkesedés övezi kreatív illusztrációinkat, melyeket sok gondossággal és odafigyeléssel készítünk el nektek. A nagy érdeklődésnél már csak annak örülünk még jobban, ha többször, netalántán rendszeresen is visszalátogattok hozzánk.

Ezért hoztuk létre hűségprogramunkat, amellyel számos előnyben részesülhettek az átlagos vásárlókkal szemben. Azon felül, hogy szenzációs kedvezményeket kínálunk a Festés számok szerint, Gyémántfestés számok szerint, PontPöttyöző, Vasalható gyöngyök képekre és kiegészítőkre, minél többet vásárolsz tőlünk, annál nagyobb akciókkal várunk!

mantování, tečkování, zažehlovací korálky i všechno naše příslušenství. Čím víc u nás nakoupíte, tím větší slevu si můžete užít!

Hogyan kerülhetsz be hűségprogramunkba?

Ha már regisztráltál honlapunkon, akkor nincs további tennivalód. A kosárban feltüntetett összeget automatikusan levonjuk a vásárlás összegéből az alábbi táblázat alapján:

 

Első alkalommal rendelsz?

1. Regisztrálj itt vagy a jobb felső sarokban található szövegre kattintva jelentkezz be.

2. Rendelés előtt bizonyosodj meg arról, hogy be vagy jelentkezve.

3. Jogosulttá válsz a kedvezményekre, amennyiben legalább egyszer már vásároltál nálunk.

4. A fiókodban megtekintheted, hogy milyen kedvezmények érvényesek rád.


 

Elfelejtettél regisztrálni első rendelésed alkalmával?

Aggodalomra semmi ok! Könnyen regisztrálhatsz akár most is. Használd az előző rendelésednél megadott e-mail-címet. Így automatikusan hozzáadjuk előző vásárlásaidat az új fiókodhoz.

 

Bónuszprogram

Egy kis plusz motiváció gyanánt kreditpontokat adunk minden vásárlás után. A webáruházunkban vásárolt minden 1000 Ft után 1 db 20 Ft értékű kreditpontot adunk jövőbeni vásárlásokhoz. Így például, ha 3000 Ft értékben rendelsz tőlünk, automatikusan 3 kreditpontot írunk jóvá a fiókodban, amelyet a következő vásárlásod során válthatsz be.

A pontok a megrendelés kifizetése után azonnal jóváírásra kerülnek a fiókodban, és 365 napig érvényesek.

                           

        

           

                

 

 

 

A vásárlásokon kívül is szerezhetsz kreditpontokat:

 

 

 

Hogyan tudok még többet megtakarítani?

Használd ki a lehetőséget, és kombináld hűségprogramunkat, a kreditpontjaidat és a mennyiségi KEDVEZMÉNYEKET! Ha bejelentkezés után rendelést adsz le webáruházunkban, és ha egyszeri, meghatározott mennyiséget meghaladó tételeket vásárolsz, kedvezmény mértéke azonnal az egekbe szökik. 

Ezek az akciók a kínálatunkban található összes termékünkre vonatkoznak, és nem járnak le!

 

Roppant hálásak vagyunk a felénk áradó támogatásért, és nagy örömmel tölt el minket minden elkészült festmény, amelynek fotóját elkülditek nekünk! Alig várjuk a továbbiakat is!

Szeretettel gondolunk mindenkire Prágából, Csehországból!