Vásárlási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Honkee s.r.o. cég (székhely:Ceskobrodska 65, 190 11 Prága 9, Csehország, adószám: 08080321), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Termékeink kapcsán: Mi magunk felelünk az értékesítésért és a termékeink gyártásáért. Minden festőkészletet mi magunk gyártunk Csehországban (amely az Európai Unió tagja). Semmilyen terméket nem értékesítünk Kínából (ez sajnos nagyon gyakori a piacon).

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Honkee sro

A szolgáltató székhelye: Ceskobrodska 65, 190 11 Prága 9, Csehország

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@tefestetted.hu

Cégjegyzékszáma: 08080321

 

Rendelés menete 

Adásvételi szerződés: Ön, a vevő fizet a kiválasztott áru(k)ért. A webes megrendelés leadásával elfogadja a vásárlási feltételeket, és ezáltal létrejön a közös megállapodás.

Fizetés: Csak online fizetést fogadunk el. Minden fő fizetési kártya szolgáltatót elfogadunk.

Szállítás: Termékeinket a megrendelésben kiválasztott módon szállítjuk Önnek. A megrendelésben szereplő költségeken túl nem számolunk fel egyéb költségeket.

Számlázás: A megrendelt termékeket postázása után elküldjük Önnek a számlázási dokumentumokat.

Ön a tulajdonosa annak a képnek, amelyet elküld nekünk, ezáltal ön felelős minden esetleges harmadik fél felé történő jogsértésért. Működésünk leginkább egy nyomdáéhoz hasonló.

 

Termék-visszaküldés, garancia 

Ha a küldemény nem érkezik meg, azonnal újra küldjük Önnek, vagy visszautaljuk a vásárlás teljes összegét. A döntés joga a Vásárló kezében van.

Ha nem tetszik a termék, vagy bármilyen hibát fedez fel rajta, vegye fel velünk a kapcsolatot, írja le részletesen a problémát, illetve csatoljon egy képet. Azon leszünk, hogy megoldjuk a problémát, hogy Ön továbbra is elégedett vásárlónk maradhasson.

Bárminemű kérdés vagy panasz esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@tefestetted.hu e-mail-címen.

A nemkívánatos termékek visszaküldheti az alábbi címre: Honkee s.r.o, Ceskobrodska 65, 190 11 Prague 9 (telefonszám: +420 723 111 975)

Egyéb szerződési feltételek:

A jelen ÁSZF cikkei az adásvételi szerződés részévé válnak.
Az eladás megváltoztathatja az Általános Szerződési Feltételeket, de azok a cikkek érvényesek maradnak, amelyek a vásárlási megrendeléskor érvényesek voltak.
Weboldalunk tartalmazza a termékleírásokat és azok árait. Az árak mindaddig érvényesek, amíg a weboldalon láthatóak.
Cégünkre ÁFA-fizetés kötelezettsége vonatkozik. Az áfakulcs 27%.
A weboldalunkon feltüntetett árak véglegesek. Nincsenek rejtett költségek.
A megrendelésben megadott elérhetőségeink valódiak.
A megrendelést követően automatizált e-mailben megerősítjük megrendelését.
Az eladó időnként felveheti a kapcsolatot a Vásárlóval, hogy a Vásárló erősítse meg a megrendelést, vagy jóváhagyja a grafikai dizájnt.
Ön elfogadja, hogy az adásvételi szerződés elektronikus úton valósul meg.
Egy termékhez egyidejűleg csak egy kedvezmény alkalmazható.
Ön elfogadja, hogy nem lehet felmondani az adásvételi szerződést abban az esetben, ha a megrendelt termék az Ön fényképéből készült.