Gyémántfestmény saját fotó alapján - HOGYAN CSINÁLD

Tartalomjegyzék 

 

 

Mi a gyémántfestés számok szerint?

A gyémántfestés számok szerint kreatív és szórakoztató szabadidős kikapcsolódás. A gyémántfestés során kitöltjük a teljes vásznat színes strasszkövekkel.  Pofonegyszerű, ugye? Rendkívül könnyű követni az utasításokat. Egy előre kinyomtatott vásznon dolgozhatsz, melyet felosztottunk mezőkre és szimbólumokkal láttunk el. Neked csak annyi a dolgod, hogy összepárosítsd a szimbólumokat a megfelelő színes strasszkövekkel. Azonnal fel fogod ismerni, hogy melyik strasszkő hova illik. Mivel a teljes vásznat ragasztóréget borítja, könnyen és erősen rátapadnak a gyémántok a vászonra.

Ha elkészültél, egy olyan műalkotást kapsz, amely csak úgy ragyog és csillog a fényben. Ráadásul, ha keretezett gyémántszemes festményt rendelsz, azonnal felakaszthatod a faladra, amint elkészült!

 

Mit tartalmaz a gyémántfestés számok szerint készlet?

Ha a tefestetted.hu-ról rendelsz, nem kell semmi mást beszerezned, hiszen a gyémántfestés készletünk minden szükséges eszközt tartalmaz.

A készlet tartalma:

  • Előre nyomtatott, számozott, ragasztó alapú vászon motívummal
  • Címkézett tasakok a motívumhoz szükséges strasszkövekkel
  • A strasszkövekhez szükséges eszközök (gyurmaragasztó, gyémántozó toll és egy kislapát a gyémántok felszedéséhez)
  • Részletes információk

 

Kerettel vagy keret nélkül jobb festeni?

A megrendelés leadásakor döntsd el, hogy keretes vásznat (belső fakerettel) szeretnél-e vagy csak a feltekerve. Mi a keretes vásznat javasoljuk, mert könnyebb a kifeszített vászonra strasszköveket ragasztani, ráadásul azonnal fel is rakhatod a falra az elkészült festményt. 

Akkor is praktikusabb kerettel megrendelni a festményt, ha a készülő festményt ajándéknak szánod vagy ha egy három darabos képet készítesz.

 

Rakd ki gyémántokkal a saját fotódat

Online áruházunkban mintafestmények széles választékából válogathatsz, amelyeket azonnal meg is rendelhetsz. A legkelendőbb termékünk a saját fotók alapján készült gyémántszemes festmények, és mindig lelkesen készítjük el. Hogy miért ez a legnépszerűbb termékünk? A világon csak neked lesz ilyen festményed. Örömmel készítjük el egyedi festményedet, csak küldd el nekünk a kiválasztott fényképedet! Még egy fontos részlet! Kulcsfontosságú, hogy megfelel minőségű fényképet válassz, mivel nem minden fotó alkalmas a gyémántfestmények elkészítéséhez.

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő fotót?

Minél jobb minőségű fotót küldesz nekünk, annál jobb lesz a végeredmény. Figyelj arra, hogy a kép ne legyen homályos, szemcsés, túlexponált, és ne vetüljön árnyék a fő motívumra. A háziállatok, a közelről fotózott családi képek és a tájképek kiváló fotótémák. A szelfi fotókat is gyönyörűen át tudjuk alakítani festménnyé! Mutatunk néhány példát arra, hogyan kell és hogyan nem szabad kinéznie a beküldött fotónak.

Tapasztalt grafikusaink gyakorlatilag bármilyen motívumot el tudnak készíteni számodra. Ha bizonytalan vagy a fotó minőségével kapcsolatban, küldj nekünk egy e-mailt, amelyben csatolod a kiválasztott fényképet, és mi segítünk eldönteni, hogy mely fotó alkalmas arra, hogy gyémántszemes festménnyé varázsoljuk.

 

Minőségi gyártás Csehországban

Termékeink teljesen egyediek. A tefestetted.hu-nál közvetlenül mi gyártjuk a gyémántfestés számok szerinti technikával készült képeket. Mi készítjük az összes grafikai tervet, mi nyomtatjuk a vásznakat, mi feszítjük őket a keretekre, mi keverjük ki a színeket, és mindent közvetlenül szállítunk ki az ügyfeleinknek a világ minden tájára saját prágai gyárunkból. Csakis kiváló minőségű színeket és vásznat használunk, hogy precízen elkészített képeket készíthessünk. A többi már csak rajtad múlik.

 

Hogyan rendelj?

A honlapunkon kiválaszthatod a termékkel kapcsolatos részleteket, mint például a vászon méretét, hogy kerettel vagy anélkül kéred-e, a szállítási időpontot és a fénykép méretét.

Saját fotó alapján készült festményt készülsz venni? Miután leadtad a megrendelést, tudnunk kell, hogy milyen fotót alakítsunk át a te műalkotásoddá. Ügyfeleinknek mindig előre megküldjük a festmény grafikai tervét jóváhagyásra, így nem kell aggódnod amiatt, hogy olyan festményt kapsz, ami esetleg nem tetszik. Így nem ér meglepetés, és előre tudni fogod, hogyan fog kinézni az előre nyomtatott vászon.

Amint elküldtük az elkészült megrendelést, kapni fogsz egy azonosítási számot és egy linket, amellyel nyomon követheted, hogy hol tart a megrendelésed.

 

Készen állsz arra, hogy elkészítsd életed első csillogó remekművét? Vagy már tapasztalt gyémántfestő művész vagy, aki a legjobb minőségre vágyik? A tefestetted.hu-n mindenki talál magának való festményt!