Mi fán terem a gyémántfestés?

Amennyiben kedveli a barkács projekteket, a gyémántfestés egy új, kreatív kalandokkal teli útra hívja Önt. De csak óvatosan! Könnyen megeshet, hogy erről a tömérdek csalogató és csillogó rakománnyal megrakodott vonatról nem fog tudni egyszerűen leszállni, a gyémántfestés ugyanis függőséget okoz!

11

Varázsoljon falaira gyönyörű mozaikokat a gyémántfestés segítségével, hisz művészeti hozzáértés vagy speciális módszerek ismerete nélkül is belevághat. Elég, ha kicsomagolja a házhoz szállított szettet, amely minden szükséges eszközt tartalmaz, és már kezdheti is a munkát!

Amennyiben már megismerkedett a számok szerinti festéssel, a gyémántfestést szintén gyorsan elsajátíthatja. A képen megjelölt pontokra való, ecsettel történő festés helyett pici, gyémánt alakú műanyag köveket kell felszednie egy speciális tollal.

Első ízben próbálkozik? Nem probléma! A gyémántfestés technikája annyira egyszerű, hogy még egy kisgyermek képes elsajátítani. Kizárólag annyit kell tennie, hogy az előkészített mintát csillogó gyémántokkal tölti ki!

17

Hogyan csináljam? 

A különböző szimbólumokkal és számokkal ellátott apró színes mezőkre osztott tapadós vászonra vigye fel az azonos szimbólummal vagy számmal ellátott csomagból a gyémántokat, a vászon mezőjében szereplő minta alapján. A kép fokozatos kitöltésével a színes kövek mozaikjából életre kel az Ön által kiválasztott minta. Szeretne többet megtudni a folyamat lépéseiről, illetve konkrét tippeket és trükköket elsajátítani? Olvassa el útmutatónkat

A gyémántok kényelmes kezeléséhez használja az alábbi speciális eszközöket:

 • A műanyag tálcára öntse ki a gyémántokat abból a csomagból, amellyel épp dolgozni szeretne. Ha egy kicsit megrázza a teli tálcát, a gyémántok a sima élükkel lefelé fordulnak, így könnyedén felviheti azokat a vászonra. 
 • A gyémántozó toll lehetővé teszi a gyémántok könnyed adagolását közvetlenül a tálcáról. Használja a gyémántozó toll mindkét végét annak függvényében, hogy a gyémántokat egyesével vagy akár hármasával szeretné adagolni.
 • A viaszkorong segítségével könnyebben adagolhatja a gyémántokat a gyémántozó tollal. Helyezze a tollat a viaszkorongba, és amint a toll végére ráragad a viasz, már pakolhatja is a gyémántokat.

 

 

Mire lesz szüksége a gyémántfestés során?

 • Egy ragadós képre, amelyet kiválaszthat az általunk tervezett minták közül, vagy készíttethet egyet saját elképzelései és fényképei alapján
 • Gyémántcsomagok (a szett része)
 • Gyémántozó eszköz (a szett része)
 • Türelem és alkotói kedv - ugyan a gyémántok felhordása a vászonra hosszadalmas folyamat, de a végeredmény miatt megéri türelmesnek lenni!
 • Kellemes munkakörnyezet - gyémántozzon otthonában, hétvégi házában vagy egy hosszabb út során... bárhol, bármikor, amikor kedvet kap hozzá.

 

15

 A ragadós vásznat – szőnyeg mintájára – felcsavarva...

18

... vagy a belső vakkeretre feszítve kézbesítjük Önnek, amennyiben megrendelése során ezt a lehetőséget választotta. A keret egyrészt egyszerűbbé az alkotást, ráadásul amint elkészült, fel is teheti a falra.

21

A gyémántcsomagok mindig az adott képhez tartozó gyémántokat tartalmazzák, ezért színük és mennyiségük a kiválasztott minta függvényében változnak.
A csomagolás mindig a kelleténél több gyémántot tartalmaz, ezért nem kell attól tartania, hogy munka közben elfogy majd bármelyik szín. 

A gyémántok testi és lelki kikapcsolódást kínálnak

Már meg is feledkezett minden gondjáról? Merüljön el velünk még mélyebben a gyémántok lenyűgöző világában! A gyémántfestés során ugyanis szó szerint maga az út a cél! A kép befejezése okozta megnyugváson és sikerélményen kívül ugyanis az alkotói folyamat során megélheti az öröm, az összpontosítás és kikapcsolódás érzéseit.

Ennek fényében a gyémántfestés nemcsak szabadidős tevékenység, de terápia is egyben, mivel elméje kizárólag az adott feladatra kénytelen összpontosítani. Szabaduljon meg a stressztől, és kapcsolódjon ki a gyémántokkal, egyedül vagy szerettei körében!

 

Miért válassza a TeFestetted GYÉMÁNFESTMÉNYEIT?

 • 100% csehországi gyártmány! Egyedülálló jelenség a piacon.
 • Szabaduljon meg a stressztől és a szorongástól, erősítse koncentráló képességét, szórakozzon és kapcsolódjon ki.
 • Az alkotói folyamat korábbi tapasztalatot vagy extra kézügyességet nem igényel. 
 • Kitűnő családi program! Töltsön el egy kellemes estét szerettei körében egy közös kép gyémántfestése során. 
 • A gyémántfestett kép kitűnő ajándék! Alkalomtól függetlenül ez az ötletes és személyes ajándék garantáltan sikert fog aratni!
 • Hozzon létre gyémántfestett képeket saját fényképeiből. 
 • Kortól függetlenül mindenki élvezni fogja a gyémántszemes kirakót.