Gyémánt kirakó - Gyémántozd ki a fényképedet!

FvImage
Ft36 900 Ft34 900 Ft35 900 Ft31 900 Ft40 900 Ft37 400 Ft37 400 Ft33 400 Ft44 900 Ft39 900 Ft38 900 Ft34 900 Ft51 900 Ft44 900 Ft45 900 Ft39 900 Ft20 900-tól - - - - - - - - - - - - –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –2 % –3 % –2 % –2 % –2 % akár: –3 % Ft26 900 Ft23 900 Ft23 900 Ft20 900 Ft28 900 Ft25 900 Ft26 900 Ft23 900 Ft28 900 Ft25 900 Ft26 900 Ft23 900 Ft36 162 Ft34 202 Ft35 182 Ft31 262 Ft40 082 Ft36 652 Ft36 652 Ft32 732 Ft44 002 Ft39 102 Ft38 122 Ft34 202 Ft50 343 Ft44 002 Ft44 982 Ft39 102 Ft20 900-tól
Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 6 napon belül postázzuk Kérjük, válasszon változatot
Méret
Keretezés
Gyártás
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

*Ha nem sikerült feltölteni a mellékletet, az sem baj. A megrendelés elküldése után küldd el a fényképet vagy fényképeket az az alábbi e-mail-címünkre: info@tefestetted.hu

 

Szeretnéd az emlékeidet festménnyé változtatni? Mit szólnál, ha magad készítenéd el gyémántfestéssel? Nincs szükséged festékre, vízre vagy ecsetre, csupán több száz apró gyémántra! Lazulj el különleges, személyre szabott gyémántkészletünk segítéségével, és varázsold legszebb élményeidet csillogó kövek lenyűgöző mozaikjaivá.

EU készült!

Tipp: Hogyan válasszuk ki a megfelelő fényképet?

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Szeretnél gyémántfestéssel kipróbálni mást is, mint a mintafestményeinket? Esetleg volt már szerencséd a számok szerinti kifestőhöz, de szeretnél kipróbálni valami mást? Akkor készíts gyémántképet a saját fényképed alapján! A fotót töltsd fel a megrendelésedhez, mi pedig elkészítjük neked a saját, szimbólumokkal, betűkkel, na meg persze gyémántokkal ellátott kreatív készletedet! Gyémántfestéssel gyönyörű képet készíthetsz szeretteidnek, vagy akár otthonodat egy egyedi magángalériává változtathatod, tele életed legszebb pillanataival.

13

1 (1)

 17

A saját fénykép alapján készült gyémántfestmény tökéletes ajándék születésnapra, karácsonyra, esküvőre és évfordulóra is! Ha elkészítve, ha becsomagolva ajándékozod is, az szeretted biztos örömét leli majd benne. Hallottak már a barátaid a gyémántozásról? Nem? Itt az ideje, hogy megmutasd nekik ezt a nagyszerű otthoni tevékenységet!

 

Hogyan rendelj? 

 • Válaszd ki azt a fényképet, amelyről a sablonképet szeretnéd készíttetni. Mutatunk pár példát, hogy milyenek az ideális képek.
 • Válaszd ki, hogy mennyire legyen gyors a szállítás
 • Válaszd ki a kép kívánt méretét (40x50cm vagy 60x80cm).
 • A vásznat kerettel együtt szeretnéd megrendelni? Javasoljuk, hogy válaszd a „keretezett” változatot.
 • Töltsd fel a megrendelésedhez az általad kiválasztott fényképet a „fénykép feltöltése itt” opcióval, vagy küldd el nekünk e-mailben az info@tefestetted.hu címre a megrendelés leadása után.
 • Ezt követően kattints a „kosárba“ opcióra és küld el a megrendelést!
 •   

Hogyan zajlik a megrendelés teljesítése? 

 • A fizetés beérkezése után elkészítjük a leendő festmény grafikai tervét, és elküldjük neked e-mailben jóváhagyásra.
 • Ha tetszik, amit látsz, megkezdjük a gyártást. Ha nem tetszik, ingyen kicserélheted a kiválasztatott képet és mi felár nélkül készítünk egy újabb tervet.
 • A terv jóváhagyása után a megrendelést 3-15 munkanapon belül kiszállítjuk, attól függően, hogy milyen gyors szállítást kértél.
 • Ha 3 napon belül nem kapunk választ tőled, jóváhagyjuk mi a képet és elküldjük a gyártásnak.
 • Kíváncsi vagy, hogy mikor érkezik meg a kép? Kérésre szívesen tájékoztatunk a megrendelés állapotáról.  

Mit tartalmaz a gyémántozás számok szerint csomag?

 • Szimbólumokkal ellátott, ragadós fóliával borított vászon – erre helyezheted majd a gyémántokat
 • Színes gyémántokkal teli tasakok –a te képedhez keverve
 • Szerszámkészlet– műanyag tál a gyémántok porciózásához, gyémántozó toll és viasz.
 • Grafikai sablon a gyémántfestéshez, illetve egy részletes útmutató.

 

 

 

Rendelhető még: 

 • Fakeret

 32

A festmény elkészítése után a falra szeretnéd akasztani a művedet? A vásznat kérd keretezve, hisz a gyémántfestést sokkal könnyebbé teszi, ha a vászon ki van feszítve. A megrendelésben benne lesz a keretre feszített vászon, így a kicsomagolás után azonnal munkához is láthatsz.

 

Gyémántfestés számok szerint fénykép nyomán? 

Párosítsd a számokat a megfelelő színes köves szimbólummal a vásznon

A megrendelt vászon tartalmaz egy nyomtatott, szimbólumokkal teli színpompás sablont, amely csak arra vár, hogy kitöltsd őket a készletben található gyémántokkal. A kép apró, számokkal és betűkkel jelölt mezőkre van osztva. Ugyanezek a számok és betűk megtalálhatók a köveket tartalmazó tasakokon is, így egyértelmű lesz számodra, hogy melyik gyémánt hova tartozik. Az egyszerű eljárásnak köszönhetően bárki összeállíthatja a csillogó mozaikot, művészi tapasztalattól és életkortól függetlenül. Szórakoztató mulatság, s ráadásul lenyűgöző képet is alkotsz! Az útmutatóban megtalálod a teendők részletes leírását.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fényképet?  

A megfelelő fotók kiválasztásáról külön cikket írtunk, amelyet itt találsz. 

 

Miért válaszd a Te festetted termékeit?  

 • 100%-ban saját, cseh gyártmány! Ebben egyedülállók vagyunk.
 • Megszabadulhatsz a stressztől és a szorongástól, erősítheted a koncentrációdat, ráadásul kikapcsolhatsz.
 • Nincs szükséged előzetes tapasztalatra vagy extra kézügyességre. 
 • Tökéletes családi időtöltés! Érezd jól magad szeretteid körében, gyémántozzatok együtt!
 • A gyémántkép tökéletes ajándék! Bármilyen alkalomról legyen is szó, ez a személyes ajándék sikert fog aratni.
 • A képeiddel saját gyémántképekből álló galériát hozhatsz létre.
 • Mindenki élvezheti,kortól független. 

    

   

  Készítettünk egy érthető, lépésről-lépésre követhető folyamatot a számok szerinti gyémántfestmény megrendeléséhez.

   

  1. Szükségünk lesz egy fényképre.

  Válassz egy megfelelő képet, amelyről számozott vásznat készítünk a számok szerinti gyémántozáshoz. Nem tudod, milyen képet válassz? Nézd meg a tippjeinket, hogy a gyémántfestéshez melyik kép a legmegfelelőbb.

  2. Keretezett képet szeretnél?

  Gondold át, hogy a vásznat kerettel vagy keret nélkül szeretnéd. Mi a keretes változatot ajánljuk – erről részletesebben itt olvashatsz.

  3. Küldd el a megrendelést.

  A megrendelés leadásánál feltöltheted a kiválasztott fényképet. Ha nem sikerül, semmi gond, küldd el nekünk a megrendelés leadása után az info@tefestetted.hu e-mail-címre.

  4. Elkészítjük a grafikai tervet.

  Várd meg, amíg grafikusaink elkészítik a tervet, hogy hogyan fog kinézni a képed gyémántozás után. Ezt e-mailben elküldjük jóváhagyásra.

  5.Jóváhagyás/módosítás

  5.1 Jól néz ki a kép? Remek! Indulhat a gyártás.

  Kinyomtatjuk a vásznat, előkészítjük a gyémántokat, a vásznat keretre feszítjük (ha a festményt keretes változatban rendeled), a készletet becsomagoljuk és elküldjük neked.

  5.2 Valami nem tetszik?

  Ingyen kicserélheted a kiválasztatott képet és mi felár nélkül készítünk még egy tervet, de az a rendelési folyamat során az eredeti helyébe lép. Tehát nem áll majd módodban a két verzió közül választani.

  Minden új grafikai terv az árlista szerint kerül elszámolásra. 

  6. Szállítás

  Várd a postást, aztán élvezd a számok szerinti gyémántozást. Kíváncsi vagy tippjeinkre? Ide kattintva olvashatod el őket.

   

  7. Elkészültél a képpel? Oszd meg velünk az eredményt!

  Küldj egy képet a gyémántozott képről, és mi megjutalmazunk kedvezményes kuponokkal, amelyeket a jövőbeni megrendeléseidnél felhasználhatsz. Oszd meg alkotásodat a közösségi médiában #gyémántfestés és #tefestetted hashtagek segítségével.

   

  Kérdezni szeretnél? Írj az info@tefestetted.hu e-mail-címre, és mi válaszolunk.

   

  Kiegészítő paraméterek

  Kategória: Kifestő saját fotó alapján
  Technika: Gyémántfestés számok szerint

  Gyémánt kirakó - Gyémántozd ki a fényképedet!

  Gyémánt kirakó - Gyémántozd ki a fényképedet!

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki: