Milyen keretet válasszak?

A vásárlók gyakran elbizonytalanodnak, hogy kerettel vagy keret nélkül rendeljék-e meg a kreatív készleteket. Ha úgy döntöttél, hogy kerettel kéred a festményt, felmerül a kérdés, hogy milyen keretet válassz. Nem tudod eldönteni? Cikkünkből megtudhatod, hogy miben különböznek az egyes keretek, és válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

Mivel készleteinket saját csehországi gyárunkban készítjük, a szállítás olcsóbb és megbízhatóbb, mintha a tengerentúlról érkeznének. Ez lehetővé teszi számunkra, a Tefestetted.hu-nak, hogy minden festményünk keretezett változatát kedvező áron kínáljuk.

MŰALKOTÁSOK KERETTEL

Szeretnénk, hogy alkotás után azonnal gyönyörködhess a festményedben. Éppen ezért több szállítási opciót is kínálunk számodra. Kérheted, hogy feszítsük a vásznat a keretre, vagy hogy rögzítsük a vásznat egy általunk kínált alternatív anyagra. Ennyi választási lehetőséggel nemcsak a festés válik gyerekjátékká, de azonnal fel is akaszthatod a falra vagy kiállíthatod egy polcra, hogy mindenki megcsodálhassa.

Melyik keret illik hozzád a legjobban?

Belső keret

Ha a belső kerettel rendeled meg a festményedet, egy fakeretre feszített vásznat küldünk neked. Az általad választott méretektől függően a vászon négyzet vagy téglalap alakban érkezik.

Az általunk használt úgynevezett vakkeretre, avagy belső keretre, feszítjük a festményt, ami a festővászon szerkezeti tartójaként szolgál. Elölről és oldalról nem látható, csak ha megfordítjuk a képet. A keret nem díszítőelem, hanem funkciót lát el. Segít, hogy könnyebben kibontakozhasson a kreativitásod, és ami még jobb, azonnal felakaszthatod a falra miután elkészült.

with frame HU

Kerek keret

Egy kerek műalkotás jobban illene a dekorációhoz? Gond egy szál se! Ebben az esetben a vásznat egy kör alakú fakeretre feszítjük, és természetesen a motívumot is hozzáillesztjük. Ez a belső keret egy másik formája, amely csak hátulról látszik. Itt sem díszítőelemként szolgál, de lehetővé teszi, hogy kényelmesen a falra akaszthasd a képet.

Már kaphatók 50 cm és 80 cm átmérőjű kör alakú keretek is.

round frame HU

Vászon fatáblán

Nincs hely a falon, mégis üresek a polcaid? Akkor a fatáblára ragasztott vászon lesz kedvenced! Ha elkészült a festményed, még szöget sem kell keresned otthon, egyszerűen csak állítsd a festményt bárhová, ahol a falnak támaszthatod. A vékony fatábla különösen jó megoldás a festéshez, mivel alulról biztosan tartja a vásznat. Így könnyedén feldobhatsz bármilyen enteriőrt.

Fantasztikus asztali faállványaink tökéletesen megtartják, és ízlésesen prezentálják a festményt.

on a wooden board HU

Vászon műanyagtáblán

Ugyanolyan előnyei vannak, mint a fából készült változatnak. Mindössze anyagban különböznek, mert ez a tábla műanyagból készült. Melyik tetszik jobban, a fatábla vagy a letisztult fehér műanyagtábla?

on a plastic board HU

MŰALKOTÁS KERET NÉLKÜL

 

A két opció közül ez az olcsóbbik, de gyakran nem tudják a kezdő festők, mit is jelent ez. A festés számok szerinti technikával készült festmények piacán ugyanis elterjedt, hogy a „keret nélkül” megjelölés valójában csak egy egyszerű felcsavart vásznat takar.

Valószínűleg azért gondolják sokan így, mert régen csak Kínából lehetett festés számok szerinti technikával készült festményeket rendelni, amelyeket keret nélkül szállítottak, mert nem érte meg ezeket a termékeket fakeretre feszítve postán feladni. A fakeret túl nehéz volt, a doboz túl nagy, és nehezen lehetett a vásznakat és kereteket megóvni a sérülésektől a hosszú szállítási út során. Ezért a festményeket a poszterekhez hasonlóan általában keret nélkül árulják.

Annak köszönhetően, hogy a festményeket közvetlenül Csehországban kezdtük el gyártani, a szállítás olcsóbb és biztonságosabb lett. A Tefestetted.hu biztonságban eljuttatja hozzád a keretre feszített festés számok szerinti technikával készült festményeket.

Mindenképp ajánljuk, hogy kerettel együtt rendeld meg a festményeidet. Nálunk magától értetődő, hogy más szolgáltatókkal ellentétben mi nem számítunk fel plusz díjat a vászon keretre feszítéséért.

without frame HU

A tefestetted.hu-nál nem számítunk fel extra költséget azért, hogy keretre feszítjük a vásznat.