Rendelési folyamat

Itt előkészítettük számodra lépésről lépésre a megrendelési folyamat útmutatóját, amellyel rendelhetsz képet számok szerinti festésre.

 

1. Szükségünk lesz egy fényképre

Válassz egy megfelelő képet, amelyről számozott vásznat készítünk a számok szerinti festéshez. Nem tudod, milyen képet válassz? Olvasd el tippjeinket, hogy milyen képek felelnek meg a számok szerinti festéshez.

2. Szeretnél a képre keretet?

Gondold át, hogy a vásznat kerettel vagy keret nélkül szeretnéd. Mi egész biztosan a keretes változatra szavazunk – további információért kattints ide

3. Küldd el a megrendelést.

A megrendelés leadásánál feltöltheted a kiválasztott fényképet. Ha nem sikerül, az se baj! Küldd el a megrendelés leadása után az info@tefestetted.hu e-mail-címre.

 

4. Elkészítjük a grafikai dizájnt.

Várj, amíg grafikusaink elkészítik a grafikai tervet a kifestett képről. E-mailben elküldjük jóváhagyásra. 

5. Jóváhagyás/módosítás

5.1 Jól néz ki a kép? Kitűnő! Akkor kezdjük a gyártást.
Kinyomtatjuk a vásznat, bekeverjük a színeket, rászegezzük a vásznat a keretre (ha a keretes változatot rendelted), az egész készletet becsomagoljuk és elküldjük neked.

5.2 Valami nem tetszik?
Ingyen kicserélheted a kiválasztatott képet és mi felár nélkül készítünk új tervet.

6. Szállítás

Várd meg, míg megérkezik a kép és add át magad a festés színek szerint élvezetének. Érdekelnek festéssel kapcsolatos tippjeink? Kattints ide!

 

7. Kész? Befejezted? Oszd meg velünk az eredményt!

Küldj egy képet a kész képről, és mi örömmel megjutalmazunk kedvezményes kuponokkal, amelyeket felhasználhatsz jövőbeni megrendeléseidnél. Oszd meg a műved a közösségi média felületein a #festesszamokszerint és #fesdmagad hashtagekkel.

 

Kérdesed van? Írj nekünk az info@tefestetted.hu e-mail-címre!