Kifestő saját fotó alapján

Ft20 790 Ft15 190 Ft18 690 Ft13 140 Ft22 790 Ft17 290 Ft20 790 Ft15 190 Ft22 790 Ft17 290 Ft20 790 Ft15 190 Ft28 990 Ft23 540 Ft26 290 Ft20 790 Ft34 590 Ft27 690 Ft28 990 Ft23 540 Ft38 790 Ft31 890 Ft34 590 Ft27 690 Ft13 140-tól
Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 10 napon belül postázzuk Válasszon variánst
Gyártás
Keretezés
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

*Egy méretre vonatkozó mellékletek maximális száma 5 darab.*

*Ha nem sikerül feltölteni a mellékletet, semmi gond! Küldd el a fényképet vagy fényképeket a megrendelés leadása után az info@tefestetted.hu e-mail-címre.

Változtasd legkedvesebb emlékeid festménnyé! A legjobb az egészben, hogy te fogod kifesteni.

Tipp: Hogyan válasszuk ki a megfelelő fényképet 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Már unod a kész mintafestmények közötti válogatást? Akkor készíts valami egyénit, ami csak a tiéd lesz: készíts festményt egy saját fényképről! Küldd el nekünk kedvenc fotódat és mi elkészítjük egyedi sablonodat a számok szerinti festéshez. Így biztos lehet abban, hogy egy igazi remekmű lesz a végeredmény. Fess képet a családtagjaidnak, dekoráld otthonod vakációs emlékekkel vagy alakíts ki önarckép-galériát a folyosón. A számozott festményekkel határ a csillagos ég, s mindez most csak egy ecsetnyújtásnyira van.

banner Vymalujsisam

A számozott festmény ideális születésnapi, karácsonyi vagy évfordulós ajándék! Minden megajándékozott szíve örömmel telik meg a sok szeretet, idő, türelem és odaadás gondolatától, amely a mesterműved minden egyes részében fellelhető.

 

HOGYAN RENDELJ?

 • Válaszd ki a fényképet, amelyet festménnyé szeretnél változtatni. Ide kattintva találsz példákat a megfelelő képformátumokra.
 • A terméknél válaszd ki a szállítási gyorsaságot (3 vagy 15 napon belül).
 • Válaszd ki a festmény méretét (40x50cm-től 80x120cm-ig)
 • Szeretnéd a vásznat kerettel kérni? Akkor válaszd a „kerettel” opciót, de ha csak magát a vásznat kéred, akkor kattints a „keret nélkül” lehetőségre.
 • Az  „ITT TÖLTSD FEL A FÉNYKÉPET“ opción keresztül töltsd fel a kiválasztott fényképet a megrendelésedhez!
 • Ezt követően kattints a „kosárba“ opcióra és küldd el a megrendelést!

 

MI TÖRTÉNIK EZUTÁN?

 • Elkészítjük (a fizetés kézhezvétele után) a jövőbeni festmény grafikai tervezését és elküldjük neked e-mailben jóváhagyásra.
 • Tetszik? Akkor kezdjük is a gyártást. Valami nem tetszik? Ingyen kicserélheted a kiválasztott képet és mi felár nélkül készítünk még egy másik tervet. Arra sajnos nincs lehetőség, hogy egyből két fényképet küldj, hogy aztán két terv közül válassz.
 • Miután jóváhagytad a tervet, három vagy 15 napon belül elküldjük a megrendelést, attól függően, hogy mennyire gyors szállítást választottál. 
 • Ha három napon belül nem kapunk választ, a dizájn automatikusan jóváhagyásra kerül, és elküldjük a képet a gyártó csapatnak.
 • Kíváncsi vagy, mikor érkezik meg a kép? Ha írsz nekünk, szívesen tájékoztatunk a megrendelés állapotáról.

 

MIT TARTALMAZ A FESTÉS SZÁMOK SZERINT CSOMAG? 

 • Festővászon számozott előrajzolt mezőkkel
 • A festményhez külön kikevert akril festékek
 • Különböző méretű ecsetek a festékek gyors és pontos felviteléhez
 • Sablon útmutatóval, amely festés közben segít nyomon követni képet

RENDELHETŐ MÉG: 

 • Fa keret

 rám fin

Lenyűgöző eredményre vágysz, amelyet rögvest a falra akaszthatsz? Add hozzá a megrendeléshez a keretet és mi rászögezzük a vásznat.

 

FESTÉS SZÁMOK SZERINT FÉNYKÉPRŐL

Párosítsd a vásznon lévő számokat a tégelyben lévő festékek számával

A megrendelés leadása után érkező vászon tartalmaz egy előre elkészített „üres” rajzot, amely csak arra vár, hogy te kifesd az új készlet összes színével. Az egész kép vékony vonalakkal van felosztva számokkal jelölt kis mezőkre. Ugyanezek a számok szerepelnek a festékes tégelyeken is, így egyértelmű lesz, hogy melyik mezőre melyik festék való. Egyszerű, könnyen követhető módszerünknek köszönhetően mindenki meg tudja csinálni. Nem kell aggódnod semmilyen festési technika vagy színátmenet miatt! Lélegzetelállító eredményt fogsz elérni, függetlenül a korodtól vagy attól, hogy mennyit festettél korábban. Az útmutatóban lépésről lépésre leírjuk, mit kell tenned.  

 

Még mindig habozol? Vess egy pillantást videónkra, hogy lásd, hogy néz ki mindez a gyakorlatban.

 

 

 

Miért SZERETJÜK a számozott festményeket?

 • Saját termék
 • Megszabadulhatsz a stressztől és a szorongástól, erősítheted a koncentrációd, jól érezheted magad és kikapcsolódhatsz!
 • Nincs szükség semmilyen tapasztalatra, sem extra kézügyességre.
 • Tökéletes családi időtöltés! Tölts egy kellemes estét az egész családdal, fessetek együtt számozott festményeket!
 • Ideális ajándék! Bármi legyen is az apropó (születésnap, névnap, évforduló, esküvő, anyák napja, nőnap, Valentin-nap vagy karácsony), ez a személyes, ötletes biztos nagy sikert arat.
 • Saját festménygalériát készíthetsz fényképeidből.
 • A festés számok szerint alkalmas felnőtteknek, de gyermekeknek is, azaz mindenkinek, kortól függetlenül.

 

  

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: