VÁLASSZ KREATÍV TECHNIKÁT - Gyémántszemes kirakó

 

RAGADJ GYÉMÁNTOZÓ TOLLAT ÉS KEZDJ EL ALKOTNI

A kiválasztott festményedhez egyedileg összeválogatott gyémántokat tartalmazó tasakokat, eszközöket és egy ragasztó alapú vásznat adunk. A vásznon a kiválasztott motívum található számozott mezők formájában. Óvatosan helyezd a megfelelő színű strasszköveket a mezőkre (ragasztó nem szükséges), és ámulj, ahogy kibontakozik csillogó remekműved.

Vágjunk bele
MI A GYÉMÁNTFESTÉS?

A gyémántfestés számok szerint egy egyedülálló művészeti forma, amelynek lényege, hogy színes műanyag strasszköveket helyezünk egy ragadós vászonra. Így áll össze a műalkotás. A ragasztóalapú vásznon több száz apró szimbólum található. Mindegyik szimbólum egy adott gyémántszínt jelöl. A te feladatod, hogy a gyémántokat pontosan a megfelelő szimbólumokra helyezd. 

 

Nincs mit elrontani
A gyémántszemes kirakónál nem kell aggódnod, hogy átfestesz egy vonalat. Ez a technika arról ismert, mert rendkívül jól kikapcsol és ellazít. Még azok is élvezik, akik hajlamosak a szorongásra.
Fakeretek
Kerettel együtt gyártjuk a festményeinket, így neked már csak egy szögre van szükséged ahhoz, hogy felrakhasd a falra elkészült művedet.
Különböző méretek
Többféle méretben kínáljuk termékeinket! A 20 x 30 cm-es mérettől egészen a 80 x 120 cm-es méretig.

ERRE LESZ SZÜKSÉGED

1. Egy képre, amelyet vagy a mintafestményeink közül választottál, vagy egy saját fotód alapján készítettél.
2. Strasszkövekre és egy gyémántozó tollra, amelyeket a csomag részeként megküldünk neked.
3. Türelemre - macerás lehet a több ezer apró strasszkövet a vászonra ragasztani, de a végeredmény garantáltan megéri!
4. Tiszta és csendes helyre, ahol nyugodtan alkothatsz, és ahol át tudod adni magad a kreativitásnak. Élvezd ki a festési folyamatat! 
5. Egy gyertyára, rádióra, illatosítóra... Teremtsd meg a hangulatot a kikapcsolódáshoz, és vágj bele az alkotásba!