VÁLASSZ KREATÍV TECHNIKÁT - Festés számok szerint

 

RAGADJ ECSETET ÉS KEZDJ EL ALKOTNI

Kapsz tőlünk ecsetkészletet, festékeket és egy vásznat egy előre megrajzolt motívummal. A motívum számozott mezőkre van osztva, amelyeket egyszerűen csak ki kell színezned a megfelelő színű festékekkel. A festékes tégelyeken találhatók számok, amelyeket csak össze kell párosítanod a vásznon lévő mezőkkel. Vágj bele az alkotásba, és ámulj, ahogy lassan összeáll előtted gyönyörű remekműved.

Vágjunk bele
MI A FESTÉS SZÁMOK SZERINT?

Azt hiszed, nem tudsz festeni? Tévedsz! A festés számok szerint lehetővé teszi bárki számára, hogy gyönyörű festményeket alkosson. De mi a titka?

Ezzel a technikával nem is lehetne egyszerűbb a festés! Csupán annyi a dolgod, hogy kiszínezd a számozott mezőket. Párosítsd össze a festékes tégelyeken lévő számokat a vásznon lévő mezők számaival, és már indulhat is a móka. A számok gyakorlatilag térképként szolgálnak, amely egy gyönyörű festmény felé vezet. Az elkészült képed úgy fog kinézni, mintha profi művész festette volna. Számíts arra, hogy meg fogják kérdezni, melyik művésztől vetted a festményedet, amire büszkén azt válaszolhatod majd, hogy te készítetted.

Jobb a kifestőknél
Be kell vallanunk, hogy festés számok szerint kicsit olyan, mint egy kifestőkönyv. De egy valami biztos, a mi képeink lenyűgözően néznek ki. Gondolj csak bele: hány kifestőkönyvet teszünk ki otthon a falra?
Fakeretek
Kerettel együtt gyártjuk a festményeinket, így neked már csak egy szögre van szükséged ahhoz, hogy felrakhasd a falra elkészült művedet.
Különböző méretek
Többféle méretben kínáljuk termékeinket! A 20 x 30 cm-es mérettől egészen a 80 x 120 cm-es méretig.

ERRE LESZ SZÜKSÉGED

1. Egy képre, amelyet vagy a mintafestményeink közül választottál, vagy egy saját fotód alapján készítettél.
2. Akrilfestékekre és ecsetekre, amelyeket a csomag részeként megküldünk neked.
3. Türelemre - a több száz apró mező kiszínezése elég macerás lehet, de az eredmény garantáltan megéri!
4. Tiszta és csendes helyre, ahol nyugodtan alkothatsz, és ahol át tudod adni magad a kreativitásnak. Élvezd ki a festési folyamatat!
5. Egy tál vízre és egy rongyra, hogy elmosd és megszárítsd az ecseteket.