A palettaméret számít, avagy miért vagyunk piacvezetők a számok szerinti festés terén

colours

Tudod, miről ismerhető fel a minőségi festés számok szerinti technikával készült festmény? Például a palettán szereplő színek mutatója megbízható tényezőnek számít. Ezek mennyiségétől függ ugyanis, mennyi árnyalat szerepel majd az elkészült képen, valamint mennyire lesz a festmény valósághű. Szeretnéd életed pillanatait valósághűen megörökíteni festés számok szerint készletünkkel? Mutatjuk, miért vagyunk piacvezetők!

 

700 SZÍNBŐL ÁLLÓ PALETTA ez más márkákhoz képest 3x TÖBB SZÍN

Ez azt jelenti, hogy olyan képet tudunk garantálni, amely az elküldött fénykép lehető leghűbb mása lesz, mivel szoftverünk felismeri a színárnyalatok közötti legkisebb különbségeket is. A Tefestetted.hu gyártási folyamatainak kezdetén kisebb (kb. 250 színből álló) palettával próbálkoztunk. Nem voltunk azonban elégedettek a minőséggel. Első ránézésre úgy tűnhet, elegendő szín állt rendelkezésünkre, de ennek az ellenkezője igaz: minőségi festés számok szerinti festményeket saját kép alapján ennyi színnel nem lehet elkészíteni. 

A palettánkon elérhető színek mennyisége annak függvényében változik, milyen árnyalatokat sikerül előállítanunk; átlagosan azonban legalább 700 különböző színnel dolgozunk.

 

Ezáltal a versenytársainkhoz viszonyítva háromszor több színt kínálunk. Ez jelentős különbség. Győződj meg erről magad festés közben!

A színek széles palettája a lehető legjobb minőségét kínálja a piacon.

 

CSEH GYÁRTMÁNY

A Tefestetted a saját útját járja, nem támaszkodunk külföldi szolgáltatókra. Megalkottuk saját szoftverünket, hogy vászonra vihessük mintafestményeinket és a saját fotó alapján készült fényképeket. Ezen kívül a képek festésére szolgáló akrilfestékek gyártását is magunk végezzük. Kínálatunkban elérhető mintáinkat nem másoljuk, hanem önállóan állítjuk elő. Ezért (nem csak a cseh piacon) teljesen egyedülálló és önellátó cég vagyunk. 

 

 

Válassz több száz eredeti mintafestményünk közül!

 

Miért olyan fontos ez? Tapasztalatból tudjuk, hogy a festés számok szerinti technikával készült képek piacán két fő gyártási típus jellemző az európai eladók körében.

  1. Kínai gyártmányok

A kínai gyártók palettája általában több mint 500 színt tartalmaz. Vásznaik bizonyos mértékig minőségiek, de jellemzően keret nélkül, felgöngyölve szállítják a képeket. Az európai ügyfelek számára hátrányt jelent a Kínából érkező termék hosszú szállítási ideje, valamint a megnövekedett forgalom esetén (pl. karácsony vagy a januári hagyományos kínai újév tájékán) meghosszabbodó kézbesítési időtartam, amely akár a 40 napot is meghaladhatja. A 2021 júliusa óta érvényes új jogszabály értelmében a vásárlások immáron ÁFA-kötelesek, ami kellemetlen adminisztrációval jár.

TIPP! Szeretnéd tudni, miről ismerhetőek fel azok az e-shopok, melyek kínai áruk viszonteladásával foglalkoznak? A kiválasztott üzlet például nem képes vállalni a saját fotó alapján készült festés számok szerinti képek 14 napon belüli kézbesítését.

 

  1. Lett gyártmányok

Létezik egy lett-orosz vállalat franchise cég, melyet a cseh piacon két nagy nevű márka használ. Az említett típusú gyártás hátránya a színek korlátozott palettája (csupán 243 színnel dolgoznak). A lett franchise cég további hátránya, hogy egy bizonyos képet már több tíz vagy száz külföldi festő már valószínűleg megfestett korábban. Ezek tehát nem eredeti művek.

TIPP: Miről lehet felismerni a lett-orosz származású képeket? Minden kép színeit egy betűből és számból álló, egyedi kód jelöli - pl. J1, W2, stb.

 

SAJÁT GRAFIKAI TERVEK GYÁRTÁSA 

Amennyiben saját fénykép alapján készült képet szeretnél rendelni, a küldemény feladása előtt jóváhagyásra megküldünk egy grafikai tervet, mely bemutatja, hogyan fog az általad megfestett, kész kép kinézni. A grafikai tervezést az általad küldött fényképek alapján mi készítjük el, így minőségi és testre szabott szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy egy másik fényképet küldj, amelyre az eredetileg leadott képet lecseréljük, ha meggondoltad magad. Személyes, ügyfélközpontú kommunikációnk célja, hogy valamennyi ügyfelünk igényeit teljeskörűen kielégítsük.

Grafikai tervünk alapján látni fogod az elkészült kép előzetes verzióját.

 

KITŰNŐ NYOMDAI MINŐSÉG

Tudod, hogyan mérik a nyomdai minőséget? Az ún. DPI (angolul „dots per inch”) megadja a 2,54 cm hosszú sorokban elhelyezkedő pixelek számát. A legtöbb újság és festés számok szerinti képek eladásával foglalkozó cég 300 DPI minőségű nyomtatást kínál. Meggyőződésünk, hogy a vászonra nyomtatott számok és vonalak alapfeltételei annak, hogy a festés számok szerint során elégedett legyél termékünkkel, éppen ezért minden mintafestményünket 600 DPI minőségben állítjuk elő.

Miért fontos ez? Vásznaink sokkal olvashatóbbak, mint a festés számok szerinti képekkel foglalkozó versenytársak vásznai – még a legkisebb számokkal ellátott mezők is jól láthatóak a kivételes minőségű nyomtatásnak köszönhetően. Hasonlítsd össze a képeket, és győződj meg magad!

1) Festés számok szerinti technikával készült képek vászon mintája (átlagos nyomdai minőség)

 

2) A cégünk által kínált, festés számok szerinti technikával készült képek vászon mintája

 

SPEKTROFOTOMÉTERREL MÉRT SZÍNEK

A raktározás előtt a színeket professzionális spektrofotométerrel mérjük. Ez az eszköz rávilágít minden olyan hibára, amely a színek hatalmas palettájában esetlegesen előfordulhat, valamint arra is, ha a számodra megküldött szín eltér a grafikai tervünktől.

 

Hogyan értékelik a palettát ügyfeleink? Mutatunk néhány értékelést olyan festőktől, akik már vászonra vitték képeinket!

„Egyáltalán nem kell tőle félni, nem bonyolult, csak időigényes. Az is csak azért, mert háttérnek füvet választottam, és 10 különböző árnyalatú zöldet kaptam. Mindenki szánjon a munkára elegendő időt, nem szabad siettetni; az egyes színek felvitele között érdemes megvárni, míg megszáradt az előző szín. Ha hibát vétesz, az sem baj, mindent át lehet festeni. Az végeredmény önmagáért beszél!”

„Szuper kommunikáció, gyorsan megkaptam a képet és remek a minőség!”

„Gyönyörű színek!”

„Már a második képem festem saját fénykép alapján, és el vagyok ájulva. Függőséget okoz! Annyira bevonzza az embert!!!”

„Gyönyörű mintafestmény, minőségi kidolgozás. Várjuk a végeredményt.”

„Gyors és professzionális a kommunikáció, beleértve az előzetes tanácsadást (a megfelelő fénykép kiválasztásához).”

„Még nem kezdtem neki a festésnek, de az előnyomott minta alapján meggyőződésem, hogy a kép gyönyörű lesz.”

„Az elküldött fénykép nem volt megfelelő minőségű, de munkatársuk nagyon türelmes és segítőkész volt. Miután sikerült megfelelő minőségű képet küldenem, kidolgozták a tervet, amely csak a jóváhagyásomat követően került gyártásra. A kép megérkezett, minőségi munka, nagyon várjuk, hogy hogyan reagál majd az, akinek ajándékba adjuk. Kíváncsiak vagyunk, hogy fog kinézni az elkészült kép.”

„A vásárlással nagyon elégedett vagyok. Még a vásárlás előtt minden szükséges információt megkaptam. Minőségi és segítőkész hozzáállást tanúsítottak. Már az első grafikai terv elnyerte a tetszésemet. Biztosan nem ez volt az utolsó kép, amit megrendeltem.”

„A feldolgozás minősége meglepett, mintha valós fotót festenék meg.”

„Nagyon ajánlom ezt az üzletet. Példát vehetnek róluk más szolgáltatók.”