A palettaméret számít, avagy miért vagyunk piacvezetők a számok szerinti festés terén

Tudja, miről ismerhető fel a minőségi számok szerinti festésre szánt kép? Például a palettán szereplő színek mutatója megbízható tényezőnek számít. Ezek mennyiségétől függ ugyanis, mennyi árnyalat szerepel majd az elkészült képen, valamint mennyire fog a saját képről mintázott festés hasonlítani a valóságra. Szeretné élete pillanatait valósághűen megörökíteni számfestő készletünkkel? Mutatjuk, miért vagyunk piacvezetők!

 

700 SZÍNBŐL ÁLLÓ PALETTA - HÁROMSZOR több mint más márkáknál 

Ez azt jelenti, hogy olyan képet tudunk garantálni, amely az elküldött fénykép lehető leghűbb mása lesz, mivel képesek vagyunk a színárnyalatok közötti nüansznyi különbségeket is kidolgozni. A TeFestetted.hu gyártási folyamatainak kezdetén kisebb (kb. 250 színből álló) palettával próbálkoztunk. Nem voltunk azonban elégedettek a minőséggel, amit a színek szerinti festés során elő tudtunk állítani. Első ránézésre úgy tűnhet, elegendő szín állt rendelkezésünkre, de ennek az ellenkezője igaz: minőségi színek szerinti festést saját kép alapján ilyen terjedelmű palettával nem lehet elkészíteni. 

A palettánkon elérhető színek mennyisége annak függvényében változik, milyen árnyalatokat sikerül előállítanunk; átlagosan azonban legalább 700 különböző színt kínálunk.

 

Ezáltal a versenytársainkhoz viszonyítva háromszor több színt kínálunk. Ez egy jelentős eltérés! Győződjön meg erről saját munkája során!

A színek széles palettája a számok szerinti festés lehető legjobb minőségét kínálja a piacon.

 

CSEH GYÁRTMÁNY

A TeFestetted a saját útját járja, nem támaszkodunk külföldi szolgáltatókra. Megalkottuk saját szoftverünket a mintafestmények és a fényképek színek szerinti festésre szánt mintáira való felvitelére, valamint a képek festésére szolgáló akrilfestékek gyártását is magunk végezzük. Kínálatunkban elérhető mintáinkat nem másoljuk, hanem önállóan állítjuk elő. Ezért (nem csak a cseh piacon) teljesen egyedülálló és önellátó cég vagyunk. 

 

 

Válasszon több száz eredeti mintafestményünk közül!

 

Miért olyan fontos ez? Tapasztalatból tudjuk, hogy a számok szerinti festés piacán két fő gyártási típus jellemző az európai eladók körében.

  1. Kínai gyártmányú számok szerinti festés

A kínai gyártók palettája általában több mint 500 színt tartalmaz. Vásznaik bizonyos mértékig minőségiek, de jellemzően keret nélkül, felgöngyölve szállítják a képet. Az európai ügyfél számára hátrányt jelent a Kínából érkező termék hosszú szállítási ideje, valamint a megnövekedett forgalom esetén (pl. karácsony vagy a januári hagyományos kínai újév tájékán) meghosszabbodó kézbesítési időtartam, amely akár a 40 napot is meghaladhatja. A 2021 júliusa óta érvényes új jogszabály értelmében a vásárlások immáron ÁFA-kötelesek, és kellemetlen adminisztrációval járnak.

TIPP! Szeretné tudni, miről ismerhetőek fel azok az e-shopok, melyek kínai áruk viszonteladásával foglalkoznak? A kiválasztott üzlet például nem képes vállalni a saját kép alapján történő számok szerinti festés kézbesítését 14 napon belül.

 

  1. Lett típusú számok szerinti festés

Létezik egy lett-orosz vállalat franchise cég, melyet a cseh piacon két nagy nevű márka használ. Az említett típusú gyártás hátránya a színek korlátozott palettája (csupán 243 színnel dolgoznak). A lett franchise cég további hátránya, hogy egy bizonyos képet már valószínűleg több tíz vagy száz külföldi festő már valószínűleg megfestett korábban. Ezek tehát nem eredeti művek.

TIPP: Miről lehet felismerni a lett-orosz származású képeket? Minden kép színeit egy betűből és számból álló, egyedi kód jelöl - pl. J1, W2, &3 stb.

 

SAJÁT GRAFIKAI TERVEZÉSEK GYÁRTÁSA 

Amennyiben saját fénykép alapján készült képet szeretne rendelni, a küldemény feladása előtt jóváhagyásra megküldünk Önnek egy grafikai tervet, mely bemutatja, hogyan fog az Ön által megfestett, kész kép kinézni. A grafikai tervezést az Ön által küldött fényképek alapján mi készítjük el, így minőségi és testre szabott szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy Ön meggondolja magát, és küldjön egy másik fényképet, amelyre az eredetileg leadott képet lecseréljük. Személyes, ügyfélközpontú kommunikációnk célja, hogy valamennyi ügyfelünk igényeit teljeskörűen kielégítsük.

Grafikai tervezetünk alapján látni fogja az elkészült kép előzetes verzióját.

 

KITŰNŐ NYOMDAI MINŐSÉG

Tudja, hogyan mérik a nyomdai minőséget? Az ún. DPI (angolul „dots per inch”) megadja a 2,54 cm hosszú sorokban elhelyezkedő pixelek számát. A legtöbb újság és számok szerinti festéssel foglalkozó cég 300 DPI minőségű nyomtatást kínál. Meggyőződésünk, hogy a vászonra nyomtatott számok és vonalak alapfeltételei annak, hogy a számok szerinti festés során elégedett legyen termékünkkel, éppen ezért minden mintafestményünket 600 DPI minőségben állítjuk elő.

Miért fontos ez Önre nézve? Vásznaink sokkal olvashatóbbak, mint a konkurrens számok szerinti festéssel foglalkozó cégek vásznai – még a legkisebb számokkal ellátott mezők is jól láthatóak a kivételes minőségű nyomtatásnak köszönhetően. Győződjön meg erről a képek összehasonlítása alapján:

1) Számok szerinti festésre szolgáló vászon mintája (átlagos nyomdai minőség)

 

2) A cégünk által kínált, számok szerinti festésre szolgáló vászon mintája

 

SPEKTROFOTOMÉTERREL MÉRT SZÍNEK

A raktározás előtt a színeket professzionális spektrofotométerrel mérjük. Ez az eszköz rávilágít minden olyan hibára, amely a színek hatalmas palettájában esetlegesen előfordulhat, valamint arra is, ha az Önnek megküldött szín a grafikai tervünktől eltérő. 

 

Hogyan értékelik a palettát ügyfeleink? Mutatunk néhány értékelést olyan festőktől, akik már vászonra vitték képeinket!

„Egyáltalán nem kell tőle félni, nem bonyolult, csak időigényes. Az is csak azért, mert háttérnek füvet választottam, és 10 különböző árnyalatú zöldet kaptam. Mindenki szánjon a munkára elegendő időt, nem szabad siettetni; az egyes színek felvitele között érdemes megvárni, míg megszáradnak. Ha hibát vét, az sem baj, mindent át lehet festeni. Az végeredmény önmagáért beszél!”

„Tökéletes kommunikáció, gyorsaság és kivitelezés!”

„Gyönyörű színek!”

„Már a második képem festem saját fénykép alapján, és el vagyok ragadtatva. Függőséget okoz, szinte mágnesként vonzza az embert!!!”

„Gyönyörű eredmény, minőségi kidolgozás. Várjuk a végeredményt.”

„Gyors és professzionális kommunikáció, beleértve az előzetes tanácsadást (a megfelelő fénykép kiválasztásához).”

„Még nem kezdtem neki a festésnek, de az előnyomott minta alapján meggyőződésem, hogy a kép gyönyörű lesz.”

„Az elküldött fénykép nem volt megfelelő minőségű, de az úriember nagyon türelmesen és segítőkészen tárgyalt velem. Miután sikerült megfelelő minőségű képet küldenem, kidolgozták a tervet, amely csak a jóváhagyásomat követően került gyártásra. A kép megérkezett, nagyon minőségi munka, nagyon várjuk az ajándékozott reakcióját, valamint a végeredményt.”

„A vásárlással nagyon elégedett vagyok. Még a vásárlás előtt minden szükséges információt megkaptam. Minőségi és segítőkész hozzáállás. Rögtön az első grafikai tervezet elnyerte a tetszésem. Biztosan nem ez volt az utolsó rendelésem.

„A feldolgozás minősége meglepett, mintha valós képet készítenék el.”

„Nagyon ajánlom ezt az üzletet. Csak kívánni tudom, hogy minél több hasonló üzlet működjön.”