Festés számok szerint, egy általad választott fotó alapján – HOGYAN CSINÁLD

Tartalomjegyzék: 

 

 

Mi is a festés számok szerint?

A festés számok szerinti technika nem szab korlátokat, és szabadon szárnyalhatsz. Még egy teljesen kezdő művész is alkothat olyan lélegzetelállító képeket, mint a neves festők. Válassz egy festés számok szerinti technikával készült innovatív képet a tefestetted.hu-ról, és kövesd az egyszerű útmutatót.

Annyi a dolgod, hogy kiszínezd a vásznon lévő előre kinyomtatott üres mezőket. A mezők és a festékes tégelyek is számokkal vannak ellátva. Párosítsd össze a számokat, és színezd ki a mezőket a megfelelő színekkel. Példa: Az 1-es számmal jelölt mezőt az 1-es számmal jelölt festékkel kell kifesteni. A festés számok szerinti technika nemcsak szórakoztató és pihentető, de javítja a finommotorikus készségeket és a koncentrációt.

Vágj bele a festésbe! Ha türelmes vagy, pár óra elteltével megcsodálhatod a remekművedet, és le sem fogod tudni venni róla a szemed. Gondoltad volna valaha, hogy ilyen nagyszerű festményeket tudsz majd saját magad megalkotni?

 

Mit tartalmaz a festés számok szerint készlet?

Ha a tefestetted.hu-ról rendelsz, nem kell semmi mást beszerezned, hiszen a festékkészletünk minden szükséges eszközt tartalmaz.

 

A készlet tartalma:

  • Részletes útmutató és festési sablon
  • Számozott vászon
  • Akrilfestékek tégelyekben az egyedi festményedhez
  • 3 különböző vastagságú ecset

 

Kerettel vagy keret nélkül jobb festeni?

A megrendelés leadásakor döntsd el, hogy keretes vásznat (belső fakerettel) szeretnél-e, vagy csak a feltekerve. Mi a keretes vásznat javasoljuk, mert könnyebb a kifeszített vászonra festeni, ráadásul azonnal fel is rakhatod a falra az elkészült festményt.  

Akkor is praktikusabb kerettel megrendelni a festményt, ha a készülő festményt ajándéknak szánod vagy ha egy három darabos képet készítesz.

 

Festés számok szerint – Alkosd meg újra a fényképedet

Online áruházunkban mintafestmények széles választékából válogathatsz, amelyeket azonnal meg is rendelhetsz. A legkelendőbb termékünk a saját fotók alapján készült vászonnyomatok, és mindig lelkesen készítjük el. Hogy miért ez a legnépszerűbb termékünk? A világon csak neked lesz ilyen festményed. A fotók alapján készült festmények az egyik legnépszerűbb ajándék – az egyediség, az eredetiség és a személyre szabhatóság miatt kiemelkedik a többi ajándék közül. Örömmel készítjük el egyedi festményedet, csak küldd el nekünk a kiválasztott fényképedet.

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő fotót?

Ahhoz, hogy a legjobb minőségben készíthessük el a festményt, fontos, hogy nagyon jó minőségű fényképet válassz. A legjobb festmények szelfikről, a portrékról, a kisebb csoportokról és háziállatokról készülnek. Válassz ki tehát egy megfelelő minőségű fotót.

Tapasztalt grafikusaink gyakorlatilag bármilyen motívumot el tudnak készíteni számodra. Ha bizonytalan vagy a fotó minőségével kapcsolatban, küldj nekünk egy e-mailt, amelyben csatolod a kiválasztott fényképet, és mi segítünk eldönteni.

Minőségi gyártás Csehországban

Termékeink teljesen egyediek. A tefestetted.hu-nál közvetlenül mi gyártjuk a festés számok szerinti technikával készült képeket. Mi készítjük az összes grafikai tervet, mi nyomtatjuk a vásznakat, mi feszítjük őket a keretekre, mi keverjük ki a színeket, és mindent közvetlenül szállítunk ki az ügyfeleinknek a világ minden tájára saját prágai gyárunkból. Csakis kiváló minőségű tintát és vásznat használunk, hogy precízen elkészített képeket készíthessünk. A többi már csak rajtad múlik.

 

Hogyan rendelj?

A honlapunkon kiválaszthatod a termékkel kapcsolatos részleteket, mint például a vászon méretét, hogy kerettel vagy anélkül kéred-e, a szállítási időpontot és a fénykép méretét.

Saját fotó alapján készült festményt készülsz venni? Miután leadtad a megrendelést, tudnunk kell, hogy milyen fotót alakítsunk át a te műalkotásoddá. Ügyfeleinknek mindig előre megküldjük a festmény grafikai tervét jóváhagyásra, így nem kell aggódnod amiatt, hogy olyan festményt kapsz, ami esetleg nem tetszik. Így nem ér meglepetés, és előre tudni fogod, hogyan fog kinézni az előre nyomtatott vászon.

Amint elküldtük az elkészült megrendelést, kapni fogsz egy azonosítási számot és egy linket, amellyel nyomon követheted, hogy hol tart a megrendelésed.

Készen állsz arra, hogy elkészítsd életed első művészi remekművét? Vagy már tapasztalt művész vagy, aki a legjobb minőségre vágyik? A tefestetted.hu-n mindenki talál magának való festményt!