Vasalható gyöngyök ÚTMUTATÓ

banner_Instructions_Fuse_beads_banner

Üdvözlünk a vasalható gyöngyök szórakoztató világában, ahol számos új kreatív ötlet vár felfedezésre! A készletben található mintasablon segítségével megalkothatod a saját képeket egy fotód alapján. Csak illeszd össze a részeket, és ragaszd őket össze egy vasalóval örökre! Ha követed az útmutatónkat, amit A, B és C részekre osztottunk fel, semmi sem áll az első vasalható gyöngyökkel készült képed útjába. Tekintsd néhány tippünket nyugodtan javaslatnak. Rajtad áll, hogyan jutsz el a kívánt végeredményig.

Lehet, hogy a gyöngyképedet csak az egyik oldalról akarod vasalóval összeragasztani. Vagy lehet, hogy csipesz helyett inkább kézzel raknád ki a gyöngyöket. Oszd meg velünk, hogy melyik technika vált be neked a legjobban a gyöngyképed elkészítése során. Örülnénk neki, ha más vasalható gyöngy rajongóval is megosztanád a technikádat.

Mit tartalmaz a vasalható gyöngykészletünk?

  • Színes gyöngyök tasakokban - színek és mennyiség a megvásárolt képhez igazítva
  • Ragasztószalag
  • Képminta sablon
  • Egyedi, kivágandó négyzet alakú grafikai sablonok

Eszközökkel:

+ 2 db műanyag alaplap - a megvásárolt képméretnek megfelelő mennyiségben
+ Csipesz a gyöngyök kiszedéséhez
+ Sütőpapír vasaláshoz

Hogyan tudom a tasakokat megkülönböztetni?

Tegyük fel, hogy a kitöltést az 1-es számú jellel szeretnéd kezdeni. Keresd ki az 1-es számú jelhez tartozó "színkódot" a jelmagyarázatban. Ennek alapján megtalálod a megfelelő gyöngyöket tartalmazó tasakot, amin ugyanaz a szám található.

„A” RÉSZ - A GYÖNGYÖK ELHELYEZÉSE AZ ALAPLAPON

1. Vágd ki az első alaplap sablonodat a jelölt vonalak mentén, majd helyezd az áttetsző alaplap alá.

2. Tedd a gyöngyöket az alaplapra a csipeszek segítségével. Akkor végeztél, ha teljesen kitöltötted az alaplapot a sablon szerint a megfelelő gyöngyökkel.

3. Ha elkészültél, ragaszd össze a gyöngyöket az alaplapon. Soronként haladj, úgy, hogy fedjék egymást a ragasztószalagok.

4. Óvatosan nyomkodd rá a ragasztószalagokat az alaplapra, hogy minden gyöngyre rátapadjon.

5. Ügyelj arra, hogy közben ne mozduljon el egyik gyöngy se.

6. Vágd le a ragasztószalag lelógó végeit, hogy tökéletesen illeszkedjenek az alaplaphoz, mert könnyebben fogsz tudni vasalni.

7. Hajtsd végre az 1-6. lépést az összes alaplapnál.