Mi fán teremnek a vasalható gyöngyök?

FUSEbeads

Ha imádod a kreatív hobbikat, amelyek elképesztő eredményeket hoznak, akkor ne menj messzebb a mi vasalható gyöngyeinknél, amelyek nem igényelnek különleges készségeket vagy szakértelmet! Talán még mindig vannak emlékeid erről a gyermekkori tevékenységről, amikor színes gyöngyöket rendezel el valamilyen kép sablonja szerint....

 

Napjainkban ez a művészet figyelemre méltó visszatérésen megy keresztül, és egyre több rajongót vonz szerte a világon, akik különböző formákban használják.  A tefestetted.hu-n lehetőséget adunk Önnek arra, hogy egy teljes műalkotást hozzon létre a vasalható gyöngyök segítségével, részletes útmutatónk állandó kísérőjével! Kiválaszthatja következő projektjét motívumaink közül vagy akár egyedi készletet is készíthet csak az Ön számára egy saját fotó alapján! A vasalható gyöngykészleteink már tartalmazzák az utasításokat és a sablonokat, valamint az összes olyan gyakorlati eszközt, amelyre szüksége lesz ahhoz, hogy hatékonyan és minimális stresszel valósítsa meg a művét.

Szeretnéd tökéletesíteni a pontfestési technikádat? Rendelje meg az első készletét, ragadja meg a csipeszét, és kezdjen el kézműveskedni a vasalható gyöngyökkel! Egy szemet gyönyörködtető műanyag mozaikművészeti alkotás lesz a kemény munka csúcspontja, amely azonnal feldob bármilyen teret!

Hogyan kell ezt megtenni?

 Miután befejezte a megrendelést, a készlet mindent tartalmazni fog, amire szüksége van ahhoz, hogy azonnal hozzákezdhessen a mesterművéhez. Mindössze a saját vasalódra lesz szükséged.


A rendelkezésre álló kitűzőtáblák felhasználásával ez a leleményes megközelítés apró műanyag gyöngyök elhelyezését jelenti a megfelelő helyükre. Segédeszközként egy vizuális mintasablon kerül rendelkezésre bocsátásra; ez szimbólumokkal lesz felcímkézve, és kivágásra szánták.  Ezek biztosítják, hogy mindig pontosan tudja, hol van minden gyöngytípus.

Ha a gyöngyözés befejeződött, csak ragassza össze a részeket, és vasalja a gyöngyöket a sütőpapírra a vasalóval. A hő hatására a műanyag gyöngyök fokozatosan megpuhulnak, és szépen összeolvadnak vagy összeolvadnak. A végeredmény egy kreatív műalkotás, egyszínű mozaik formájában, az Ön ízlése szerint. Szeretné tudni, hogy pontosan mi vár Önre? A következő illusztrációk segíthetnek a választásban:

 

         

Melyik motívumot válasszam?

Kiválaszthatsz egy bizonyos motívumot a gyűjteményünkből, amely tartalmaz aranyos gyermekmotívumokat, állatokat, népszerű filmek szereplőit és különböző érdekes helyszíneket a világ minden tájáról. Ha elakadt a lehetőségek között, küldjön nekünk e-mailben bármilyen fényképet magáról, és mi elkészítünk Önnek egy egyedi vasalható gyöngyök projektet. Így megörökítheted életed legszebb pillanatait, megajándékozhatod őket valakinek, vagy megtarthatod és kiállíthatod őket otthon egy polcon!

A vasalható gyöngyszettjeinkkel nagyon jól fogsz szórakozni, kikapcsolódni, és legalább egy időre abbahagyhatod a más dolgok miatt való aggodalmaskodást. A gyerekek számára is nagyszerű hobbi, mivel segít nekik a finommotoros készségeik fejlesztésében és a koncentrációs képességük javításában. 

 

Miért szeretik a Tefestetted VASALHATÓ GYÖNGYEIT? 

  • PontPöttyöző készlet az EU-ból
  • Nincs szükséged korábbi tapasztalatokra az alkotással kapcsolatban, vagy bármilyen különleges képességre vagy tehetségre ahhoz, hogy nagyszerű művészeti alkotásokat hozz létre.
  • A gyöngyfűzés kiváló módja a stressz és a szorongás enyhítésének. Szórakozzunk egy kicsit!
  • Ez egy csodálatos családi tevékenység. Élvezd a nyugodt estét otthon, miközben a gyerekek összerakják a részeket, míg a szülők kivasalják a kész eredményt!
  • A vasalható gyöngyök egyedi ajándékötletet jelentenek. Ajándékozhatsz egy teljes készletet, amellyel szeretteid maguk is elkészíthetik a képet, vagy akár csak egy kész műalkotást is ajándékozhatsz!
  • Az elkészült vasalható gyöngy művészeti alkotás azonnal új életet lehel bármely területbe, és a miniatűr motívumok kiváló gyerekjátékok is lehetnek!