Mi is a PontPöttyöző?

DOTS

Másfajta kikapcsolódási lehetőséget keresel? Próbálod elfelejteni a mindennapi élet rohanását? Eredeti, kontrasztokkal teli műalkotást szeretnél létrehozni, amely bármilyen teret feldob? Tanuld meg, hogyan díszítheted gyönyörűen otthonodat a pöttyözési technikánkkal! Nem igényel különösebb kreatív készségeket! Jól hangzik? Akkor olvasd el az ÚTMUTATÓNKAT!

 

 

Őszintén szólva, a pontok az évek során jelentős hatást gyakoroltak a különböző művészekre, az impresszionista és pointillista mozgalomban dolgozóktól kezdve az őslakos népművészeten át a mai kortárs művészetet alkotókig. 

Az olyan klasszikus művészek, mint Georges Seurat és Claude Monet jól ismertek, és számos ország analóg festészeti stílusokat alkalmaz népművészetében, vagy anyanyelvi művészetében. A kőmandalák az egyik példa erre. Az olyan kortárs művészek, mint Yayoi Kusama, Jorna Newberry és Miguel Endara mind sajátos stílusúak, mégis mindannyian a pontok vagy pontok használatával kapcsolódnak össze. 

A PontPöttyöző egy modern és kreatív megközelítésként jött létre, hogy közelebb hozza Önt e mesterség mestereihez, és lehetőséget adjon arra, hogy az övékhez hasonló műalkotást hozzon létre.

Túl nagy kihívásnak tartja? Gondolja újra. Nem számít, hogy milyen képzettségi szinten állsz, mennyi időd vagy tapasztalatod van, a PontPöttyöző neked való.

Ha ezt az utat választja, rájön, hogy nem is lehetne egyszerűbb - csupán válassza ki a kedvenc motívumát, amelyet vászon formájában kap meg, akár keretre feszítve, akár anélkül, és egy filctollat, hogy együtt járjon vele.

 

Melyik motívumot válasszam?

Számos téma áll az Ön rendelkezésére. Bármit, a virágos képektől kezdve az absztrakt képeken át az egyes karakterekig, a választás a tiéd. Ha azonban ez az első alkalom, érdemes figyelembe venni az önbizalmát, és talán ennek megfelelően választani.  Válasszon egy olyan projektet, amely nem lesz túl nehéz és nem tart túl sokáig, hogy ráérezzen a művészetre. Ha már magabiztosabb vagy, válassz valami merészebbet és nagyobb kihívást!

Mielőtt arra a következtetésre jutna, hogy mindent elolvasott, hadd emlékeztessük, hogy ha a gyűjteményünkben szereplő témák közül egyik sem nyeri el a tetszését - elküldhet nekünk egy saját fotót, és a címre küldjük el, és mi átalakítjuk egy üres sablonná, amit kitölthet a pontokkal. Igazán egyedi emlék, amelyet megtarthatsz vagy elajándékozhatsz. Kíváncsi?

Milyen lépéseket kell tennem? 

Lényeges, hogy időt szánjon erre a tevékenységre, és olyan környezetet biztosítson, ahol kikapcsolódhat és élvezheti ezt a tevékenységet. Fogd a filctollat, és kezdd el kitölteni a festmény sablonját alkotó köröket. Az a cél, hogy az előre nyomtatott vásznon színes filctollal kitöltsük a különböző méretű köröket. Bizonyos helyeken elegendő lehet egy egyszerű pont, de a nagyobb köröknél színezésre van szükség. Bár egy kis türelmet igényel, az eredmény mindenképpen megéri.

Mielőtt elkezdené, a oldalon megnézheti lépésről lépésre a oldalon és megnézheti a PontPöttyöző készlet tartalmát. 

 

 

 

Gyermekek fejlesztő tevékenységei? Kezdd el a pontfestést! 

A PontPöttyöző lehetővé teszi, hogy fantasztikusan jól érezd magad, kikapcsolódj, és legalábbis ideiglenesen elmenekülj a mindennapi élet stresszéből. A PontPöttyöző biztosan leköti még a türelmetlen gyerekeket is, akik a tevékenység sikeres elvégzése közben fejleszthetik a finommotorikus készségeiket, valamint növelhetik a koncentrációjukat és a türelmüket! 

 

PontPöttyöző ajándék

Szokatlan ajándékötlet, amely minden alkalomra és minden korosztály számára megfelelő, a pontfestési technikával készült műalkotás. Gondolkodik azon, hogy mit ajándékozzon szeretteinek vagy barátainak karácsonyra, esküvőre vagy születésnapra? Készítsen egy képet a PontPöttyöző technikával, amely biztosan meglepi és izgalomba hozza a megajándékozottat, vagy ajándékozza meg magát a készletet, és hagyja, hogy a megajándékozott maga merüljön el ebben a kreatív tevékenységben. 

 

Miért szeretik a PontPöttyözőt?

  • Ez egy egyedülálló termék, amely csak Európában kapható. 
  • Minden festményt az EU-ban gyártanak. 
  • Még a kisgyermekek számára is kreatív, szórakoztató és stresszoldó gyakorlat lehet a pontfestés. 
  • A végeredmény egy lenyűgöző, kontrasztokkal teli műalkotás, amelyhez nem szükséges előzetes kreatív szakértelem vagy tehetség. 
  • Kiváló módja annak, hogy elegánsan díszítse otthonát, és mindenki tekintetét magára vonja. 

Ez egy egyedi, csodálatos ajándék, amely kedvező áron kapható!