Hogyan válassz mintafestményt

Készen állsz, hogy fejest ugorj egy kreatív világba, ahol bárkiből lehet művész? Add át magad színek és formák tengerének, és varázsolj műalkotásokat elképzeléseidből! Akár pihentető elfoglaltság után nézel, akár egyedi faldekorációt keresel, különleges motívumaink széles választéka csak arra vár, hogy kezed alatt életre keljenek!

Kísérletezős típus vagy, és szívesen kipróbálnád a Festés számok szerint, Gyémántszemes kirakó, PontPöttyöző vagy Vasalható gyöngyök technikáink egyikét? Segítünk a megfelelő mintafestmény kiválasztásában, hogy egyéniségedhez és stílusodhoz illő festményt kapjál. Készítettünk egy útmutatót arról, hogyan találd meg az ideális motívumot. Cikkünkből megtudhatsz mindent a kategóriáktól egészen a praktikus szűrőkig, hogy vásárlási élményed gyors és könnyű legyen.

 

KATEGÓRIÁK

Termékkínálatunk mintafestményeink változatosságától egyedi és különleges. Szeretnénk, ha mindenki megtalálná a számára tökéletes motívumot, amelybe azonnal beleszeret. Éppen ezért különböző kategóriákba soroltuk művészeti mintáinkat. Ha már van ötleted, hogy mit szeretnél megalkotni - legyen az egy építészeti kincs, egy híres világörökség, egy híres ember portréja vagy egy festői tájkép -, kattints a megfelelő kategóriára, hogy könnyedén megtaláld azt a képet, amit keresel.

Chossing motifs_HU_categories

 

Így néznek ki a festés számok szerint kategóriák.

 

Hozd ki a legtöbbet a szűrőkből

Kétféle módon is használhatod a szűrőnket. válassz ki egy kategóriát, majd szűkítsd le a találatokat a szűrőnk segítségével, vagy állítsd be a szűrőnket kategóriák nélkül. Attól függően, hogy milyen technikát választasz, változhat, hogy mire szűrhetsz rá.

A szűrők a terméklisták bal oldalán találhatók. A következő tulajdonságokra szűrhetsz rá:

 • Ár
 • Keretezés
 • Szín
 • Tájolás
 • Minta típusa
 • Kinek ajánljuk
 • Motívum stílusa
 • Kreatív időkeret
 • Színek száma
 • Szint
 • Milyen helységbe ajánljuk
 • Méret

Vegyük át az egyes opciókat. Fontos, hogy egyszerre több szűrőtulajdonságot is kiválaszthatsz. Minél több szűrőt állítasz be, annál gyorsabban kerülsz közelebb az álomfestményedhez. Jelöld be az összes preferenciádat, hogy pillanatok alatt rálelj a számodra tökéletes műalkotásra!

 

Ár

Chossing motifs_HU_prices

Az árszűrő ideális azok számára, akik egy adott árkategórián belül keresnek termékeket. Kíváncsi vagy, hogy melyek a legolcsóbb festményeink? Vagy megnéznéd, hogy melyik drágább festményünk akciós? Állítsd be a kívánt árkategóriát, és böngészd végig kínálatunkat!

 

Keretezés

Chossing motifs_HU_frames

Versenytársainktól eltérően mi többféle keretezési lehetőséget kínálunk, mint például: belső fakeret, kerek keret, csináld magad keret és mágneses keret. Vásznainkat kérheted műanyag- vagy fatáblára rögzítve is. Neked melyik tetszik a legjobban? Jelöld be a kívánt keretet a szűrőn! Érdekel, hogy is néznek ki az egyes kerettípusaink? Tudj meg róluk többet cikkünkből!

Szín

Chossing motifs_HU_colour

Elképzelted már, hogy milyen árnyalatú vagy színű festmény dobná fel az otthonodat? A színszűrőnk segítségével könnyen kiválaszthatsz egy vagy több színt, és olyan képeket látszhatsz a találatok közt, amelyek a te ízlésvilágodat tükrözik. A PontPöttyöző az egyetlen technika, ahol nem működik a színszűrő, mert ott a készletben található kiválasztott filctoll színével alkothatsz.

Tájolás

Chossing motifs_HU_layout

Négyzet vagy téglalap alakú képet szeretnél fekvő vagy álló tájolásban? Válassz ízlésed szerint. Lenyűgöző panorámaképeink is vannak, amelyektől eláll a lélegzeted!

Minta típusa

Chossing motifs_HU_motive type

Több sablonformátumunk segítségével kész motívumokat készítünk. Szívesen alkotnád meg a festményedet a minta típusa szerint? Válaszd ki, hogy milyen technikával készült képet szeretnél újraalkotni: mesterséges intelligenciával létrehozott képet, festményt, grafikát vagy rajzot, vagy valódi fénykép alapján készült képet!

Kinek ajánljuk

Chossing motifs_HU_for who

Kedved támadt festeni? Vagy egy különleges ajándékot keresel? Ezzel a szűrővel mindenki számára megtalálhatod a tökéletes képet. Összegyűjtöttük neked, hogy milyen festményeket ajánlunk gyerekeknek, felnőtteknek, nagyszülőknek, tiniknek, anyukáknak, apukáknak vagy általában férfiaknak.

Motívum stílusa

Chossing motifs_HU_motive style

Minden művész inspirációt keres, legyen az egy romantikus naplemente, a bohém stílus különlegessége, a retró életérzés nosztalgiája, a minimalizmus letisztultsága vagy a klasszikusok stílus eleganciája. De a fantasy világ szerelmesei is meglelhetik álmaik festményét! Egyes technikáink esetében kibővítettük a stílusok kínálatát, így az anime, a pop-art és a graffiti is helyet kaptak nálunk. Melyik stílus áll a legközelebb művészi világodhoz?

Kreatív időkeret

Chossing motifs_HU_creative timeframe

Mennyi időt szeretnél a művészeti projekteddel tölteni? Egy estét, néhány napot, vagy szívesen dolgoznál a műalkotásodon ráérősen néhány hetet?

Színek száma

Chossing motifs_HU_number of colours

Több száz színárnyalattal készítjük el képeinket, amelyeket egyedien személyre szabunk minden egyes festményhez. Neked csupán annyi a dolog, hogy kiválaszd, hány színnel szeretnél alkotni.

Szint

Chossing motifs_HU_difficulty

A festés számok szerinti technikánál a mezők száma határozza meg a nehézségi szintet. Kiválaszthatod, hogy a könnyebb motívumokkal (2001000 mező) kezdesz, vagy egyenesen a közepesen nehéz alkotásokkal (10001500 vagy annál több mező) próbálkozol. Csak a festés számok szerinti technikánál lehet nehézségi szintre szűrni. A gyémántszemes kirakó és a PontPöttyöző esetében az alkotás időigényéről a Kreatív időkeret szűrőnél mesélünk részletesebben. A kép mérete általában befolyásolja a nehézségi szintet is. Minél nagyobb a formátum, annál nehezebb elkészíteni a műalkotást.

Milyen helységbe ajánljuk

Chossing motifs_HU_where

A mintafestményeinket stílustól, motívumtól és hangulattól függően más-más helységbe ajánljuk. Szűrőnk segítségével kiválaszthatod, hogy szerintünk melyik helységben mutatnának jól mintafestményeink. Kattints rá egy helységre, és láthatod termékeink széles választékát, melyekkel egyedi hangulatot varázsolhatsz minden szobába.

Méret

Chossing motifs_HU_size

 

 

A műalkotás mérete az egyik legfontosabb tulajdonság, hiszen fontos, hogy megfelelő méretű képpel díszítsd az üres falfelületet. Böngéssz óriási méretválasztékunkban! Készletünkben a kis 20 x 30 cm-es képektől egészen a hatalmas 80 x 120 cm-es festményekig találhatsz méreteket!