Gyémántszemes festmény - Színes minta 5 (3 db-os készlet)

Nincs értékelés

Fedezd fel a lélegzetelállító dekorációinkat, és készítsd el a több száz apró csillogó strasszkőből álló tökéletes több darabos képet!

Rakd a gyémántokat egymás után a szimbólumokkal jelölt, ragasztó alapú vászonra, és engedd, hogy elvarázsoljon az a színpompa, amit életre keltettél a kiválasztott mintafestményeddel.  Ha a festmény minden darabjával elkészültél, akaszd fel a festményeket egymás mellé a falra, és gyönyörködj a remekművedben! A gyémántfestéssel készült szettek lenyűgözően ragyognak a fényben!

EU készült!

 
Keretezés
Gyémántok
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
21 900 Ft 26 500 Ft 47 900 Ft 69 900 Ft 21 900 Ft 26 500 Ft 47 900 Ft 69 900 Ft 18 900 Ft 21 900 Ft 39 900 Ft 59 900 Ft 18 900 Ft 21 900 Ft 39 900 Ft 59 900 Ft 32 300 Ft 38 000 Ft 66 500 Ft 110 200 Ft 32 300 Ft 38 000 Ft 66 500 Ft 110 200 Ft 28 500 Ft 32 300 Ft 28 500 Ft 32 300 Ft 18 900 Ft-tól
Gyémántszemes festmény - Színes minta 5 (3 db-os készlet)
Nincs értékelés
EU výroba
EU výroba
Vyjímečná kvalita tisku
Vyjímečná kvalita tisku

Fedezz fel új élményeket a gyémántfestés számok szerint képszettekkel. Dupla vagy akár tripla adag szórakozást és kikapcsolódást jelentenek, arról nem is beszélve, hogy rengeteg strasszkővel dolgozhatsz. 

Alkotáskor csak kövesd ezt az alapelvet: helyezd az összes szimbólumra a hozzájuk tartozó gyémántokat. Miután rányomkodtad a gyémántozó tollat (a készletben található) gyurmaragasztóba, gyorsan vedd fel a gyémántokat a tálcából a tollal, és helyezd őket a vászonra. 

Amikor minden gyémántot felhelyeztél a vászonra, folytasd a gyémántozást a következő vásznon. Ha a keretezett vászonszettet rendelted meg (amit kifejezetten ajánlunk), akkor azonnal fel is akaszthatod az elkészült festményeket.  

Szólj az egész családnak, és alkossátok meg együtt a több darabod mintafestményt! Mindenki részt vehet a gyémántozásban, ha pedig elkészültetek, dőljetek hátra, és gyönyörködjetek a lélegzetelállító mesterműben, ami minden üres falfelületet feldob.

Meg szeretnéd tanulni a gyémántozást lépésről lépésre? Akkor olvasd el az ÚTMUTATÓNKAT!

 

A gyémántfestő készletünk a következőket tartalmazza:

  • ragasztó alapú vászon (opcionálisan kifeszítve a [belső] fakeretre); méret a megrendeléstől függően.
  • toll a gyémántok vászonra való felviteléhez,
  • több mint elegendő gyémánt, minden kívánt színben,
  • gyurmaragasztó a gyémántok felszedéséhez,
  • egy tálca a gyémántok rendezett tárolására,
  • címkézett csomag 2,8 mm-es gyémántokkal. Színek és árnyalatok a kiválasztott motívum szerint.

*Az egyes tételek száma (gyémántozó tollak, tálcák, gyurmaragasztó) a gyémántozó készlet darabszámától függően változik. (Minél több darab/kép, annál több kiegészítő).

 

 

 

(Belső) fakeret (választható)

A kifeszített vászon megkönnyíti a festést és lehetővé teszi, hogy a képet azonnal felakaszd a falra miután elkészült – rendkívül ajánlott!

Ha gyémántokkal dolgozol a keretes vásznon, javasoljuk, hogy használj például egy könyvet vagy vágódeszkát, hogy elkerüld a vászon – és így a festmény – túlzott gyűrődését. Egy másik lehetőség, hogy a rendelésedhez hozzáadod a fénypanelünket, amely csökkenti gyűrődés kockázatát, ráadásul tökéletesen megvilágítja a vásznon lévő szimbólumokat, így azok jobban láthatóak lesznek. 

19

 

 
Kategória: Több darabos mintafestmények
Szín: Fekete, Kék, Világoskék, Többszínű
Tájolás: Tájkép, Panoráma
Technika: Gyémántfestés számok szerint
Minta típusa: Rajz/Grafika
Kinek ajánljuk: Felnőttek, Nagyszülők
Motívum stílusa: Pop-art
Kreatív időkeret: Néhány hétig tartó móka
Milyen helységbe ajánljuk: Nappali, Iroda

Tefestetted.hu - Gyémánt kirakó

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: