Gyémántszemes festmény - Hamburg naplementében (3 db-os készlet)

21 900 Ft 18 900 Ft 32 300 Ft 28 500 Ft 26 500 Ft 21 900 Ft 38 000 Ft 32 300 Ft 43 500 Ft 34 500 Ft 66 500 Ft 69 900 Ft 59 900 Ft 110 200 Ft 18 900 Ft-tól
Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Kérjük, válasszon változatot
Méret
Keretezés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Fedezd fel a lélegzetelállító dekorációinkat, és készítsd el a több száz apró csillogó strasszkőből álló tökéletes több darabos képet!

Rakd a gyémántokat egymás után a szimbólumokkal jelölt, ragasztó alapú vászonra, és engedd, hogy elvarázsoljon az a színpompa, amit életre keltettél a kiválasztott mintafestményeddel.  Ha a festmény minden darabjával elkészültél, akaszd fel a festményeket egymás mellé a falra, és gyönyörködj a remekművedben! A gyémántfestéssel készült szettek lenyűgözően ragyognak a fényben!

EU készült!

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fedezz fel új élményeket a gyémántfestés számok szerint képszettekkel. Dupla vagy akár tripla adag szórakozást és kikapcsolódást jelentenek, arról nem is beszélve, hogy rengeteg strasszkővel dolgozhatsz. 

Alkotáskor csak kövesd ezt az alapelvet: helyezd az összes szimbólumra a hozzájuk tartozó gyémántokat. Miután rányomkodtad a gyémántozó tollat (a készletben található) gyurmaragasztóba, gyorsan vedd fel a gyémántokat a tálcából a tollal, és helyezd őket a vászonra. 

Amikor minden gyémántot felhelyeztél a vászonra, folytasd a gyémántozást a következő vásznon. Ha a keretezett vászonszettet rendelted meg (amit kifejezetten ajánlunk), akkor azonnal fel is akaszthatod az elkészült festményeket.  

Szólj az egész családnak, és alkossátok meg együtt a több darabod mintafestményt! Mindenki részt vehet a gyémántozásban, ha pedig elkészültetek, dőljetek hátra, és gyönyörködjetek a lélegzetelállító mesterműben, ami minden üres falfelületet feldob.

Meg szeretnéd tanulni a gyémántozást lépésről lépésre? Akkor olvasd el az ÚTMUTATÓNKAT!

 

A gyémántfestő készletünk a következőket tartalmazza:

  • ragasztó alapú vászon (opcionálisan kifeszítve a [belső] fakeretre); méret a megrendeléstől függően.
  • toll a gyémántok vászonra való felviteléhez,
  • több mint elegendő gyémánt, minden kívánt színben,
  • gyurmaragasztó a gyémántok felszedéséhez,
  • egy tálca a gyémántok rendezett tárolására,
  • címkézett csomag 2,8 mm-es gyémántokkal. Színek és árnyalatok a kiválasztott motívum szerint.

*Az egyes tételek száma (gyémántozó tollak, tálcák, gyurmaragasztó) a gyémántozó készlet darabszámától függően változik. (Minél több darab/kép, annál több kiegészítő).

 

 

 

(Belső) fakeret (választható)

A kifeszített vászon megkönnyíti a festést és lehetővé teszi, hogy a képet azonnal felakaszd a falra miután elkészült – rendkívül ajánlott!

Ha gyémántokkal dolgozol a keretes vásznon, javasoljuk, hogy használj például egy könyvet vagy vágódeszkát, hogy elkerüld a vászon – és így a festmény – túlzott gyűrődését. Egy másik lehetőség, hogy a rendelésedhez hozzáadod a fénypanelünket, amely csökkenti gyűrődés kockázatát, ráadásul tökéletesen megvilágítja a vásznon lévő szimbólumokat, így azok jobban láthatóak lesznek. 

19

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Több darabos mintafestmények
Technika: Gyémántfestés számok szerint

Tefestetted.hu - Gyémánt kirakó

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: