Tippek és trükkök

Tipy_Triky_obecné_2

Szeretnél még jobban szórakozni alkotás közben? Mit szólnál ahhoz, ha gyorsabban elkészülhetnél a műalkotásoddal, vagy ha könnyebb lehetne az alkotás folyamata? Olvasd el cikkünket, és próbálj ki egy trükköt, amiben látsz fantáziát!

GYÉMÁNTFESTÉS SZÁMOK SZERINT 

GYORSÍTSD FEL A FOLYAMATOT!

A sok strasszkő láttán megrémiszt már a puszta gondolat is, hogy mindezt a sok gyémántot egyenként kell felragasztanod a vászonra? Lehet ezt ám másképp is! Megkönnyítjük a dolgodat, hogy minél egyszerűbben készíthesd el remekművedet. Íme néhány tipp:

 • Próbáld ki a gyurmaragasztónkat! Csak érintsd hozzá párszor a gyémántozó toll hegyét (amit a gyémántszemes kirakó készlettel együtt küldünk meg). A toll hegyére egy kevés ragasztó kerül, hogy könnyen felvehesd a gyémántokat.
 • Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy miért ne öntenéd rá a gyurmaragasztóra az összes gyémántot. És teljesen igazad van. Ha egy ugyanolyan színből álló nagyobb mezőt kell kitöltened, nyugodtan szórd rá a ragasztóra a mezőhöz tartozó gyémántokat, hogy gyorsabban haladj!with the same symbol!
 • Bejön, hogy felgyorsíthatod az alkotási folyamatot? A gyurmaragasztón kívül számos más eszközt is használhatsz. Próbáld ki például a fából készült gyémántozó tollunkat 13 cserélhető tollheggyel.

VÁSÁROLD MEG ITT

 

DBN kolečko (2)

 

 

 

És ez még nem minden! Kínálatunkban megtalálható a fából készült gyémántozó toll 5 darab kerékkel, hogy villámgyorsan elkészülj az alkotásoddal. A kerekek segítségével egyszerre több gyémántot is felvehetsz egyetlen mozdulattal, majd egyenletesen eloszthatod a vásznon.

And that's not even half of it. We also offer diamonding pens with a roller on one end for those who want to work quickly. Using that, you'll be able to pick up an ample number of diamonds in one smooth stroke and evenly distribute them over your canvas!  

 

REND A LELKE MINDENNEK!

 • Akármennyire is csodálatos a gyémántszemes kirakó, egy hátránya ennek is van. Az izgalom hevében gyakran kiömlenek a strasszkövek és összekeverednek. Tárolódobozainknak köszönhetően ez már a múlté. Számos változat közül választhatsz. Találd meg a neked legjobban tetsző tárolót! Ha rendszerezed a gyémántokat, eggyel kevesebb nehezítő tényezővel vagy beljebb, és nyugodtabban láthatsz neki a műalkotásodhoz!
Tray3

 

 

FESTÉS SZÁMOK SZERINT

NE LEGYENEK RÉMÁLMAID A BESZÁRADT FESTÉKTŐL!

 • Ha megfelelően lezárod a festékeket, sokáig megőrzik állagukat és minőségüket. De mi történik akkor, ha véletlenül elfelejtjük lefedni a tégelyt, és elkezd beszáradni?
 • Márts egy ecsetet vízbe, majd cseppents néhány cseppet a festékes tégelybe. Alaposan keverd át a festéket egy fogpiszkálóval addig, amíg újra szép egyenletes lesz. Ha elérte a kívánt állagot, máris nekiláthatsz a festéshez!

 

 

VASALHATÓ GYÖNGYÖK

KERÜLD EL A MALŐRT!

 • Órák hosszan tartó munka után nincs is annál bosszantóbb, mint amikor rátenyerelsz a gyöngyökkel kirakott alaplapra, amivel felszeded az összes gyöngyöt. Ennek elkerülése érdekében, púderezd be a kezed, és tudd biztonságban alkotásodat!
 • Egy másik lehetőség, hogy leragasztod az elkészült részeket maszkolószalaggal. Dolgozz fentről lefele, és ragaszd le a gyöngyökkel kirakott részeket, amint elkészültél.

 

HOGYAN HELYEZD EL A GYÖNGYÖKET AZ ALAPLAPON

 • Hogyan rakod a gyöngyöket az alaplapra? Csipesszel, netán a kezeddel?
 • Ha már van otthon gyémántszemes kirakó készleted otthon, használd a gyémántozó tollat! Dugd át a toll hegyét a gyöngyökön, nyomd rá kicsit az ujjaddal, és helyezd az alaplapra.

PONTPÖTTYÖZŐ

HALADJ KÖZÉPRŐL KIFELE!

 • Ha pontfestésre adod a fejed, javasoljuk, hogy a festmény közepénél kezdd el a pöttyözést, és ne ugrálj egyik helyről a másikra. Így szép lassan kibontakozik előtted a több száz pontból és körből álló motívum.
 • Ha kettőnél többen kezdtek el pontfesteni, lássatok neki különböző oldalakról.
 • A pöttyözés az egyik legegyszerűbb technikánk. Egy szempillantás alatt elkészül az alkotásod. Nem kell hozzá sok eszköz, és nem kell rajta túl sokat agyalni. A legjobb tanács mit adhatunk: tegyél be egy kis zenét vagy egy podcastot, vedd fel a fejhallgatód, és engedd szabadjára a fantáziádat!