Válassz megfelelő mintafestményeket a hálószobádba

A festmények tökéletes díszítőelemei otthonunknak, amelyekkel személyesebbé és otthonossá varázsolhatunk minden szobát. Mivel a hálószoba a pihenés szentélye, ezért jó, ha a képek motívumai is ezt a hangulatot tükrözik. Próbáld ki a festés számok szerinti technikát, és készítsd el egyedülálló festményedet, amely egyedülálló hangulatot teremet meg. A számkifestőnél különböző stílusok közül választhatsz.

Festés számok szerint - Virágok

A virágok minden szobában lágyságot és gyengédséget sugallanak. Számos virágfaj létezik, mindegyik a természet szépségét, békéjét jelképezi nyugtató színeivel. Ha virágokat ábrázoló festményekkel vesszük körül magunkat, segíthetnek enyhíteni a stresszt és nyugodt hangulatot teremthetnek a hálószobában.

A virágok ideálisak a festés számok szerinti technikához - megfesthetünk gyönyörű csokrokat, szál virágokat vagy akár lenyűgöző absztrakt festményként is ábrázolhatjuk őket. Az, hogy végül mit festesz meg, rajtad áll. Igazítsd a festményt a hálószobád designjához vagy saját egyedi stílusodhoz.

Azon kívül, hogy káprázatos festményt alkothatsz, nagyon szórakoztató és kreatív tevékenység a festés, amely számos jótékony hatását fejti ki mentális egészségünkre.

Festés számok szerint - Állatok

Az állatok egy szintén közkedvelt téma. Kínálatunkban több állatfaj közül is választhatsz. Milyen képek vonzanak a leginkább? Az absztrakt művészeti alkotások, az élénk színű állatok vagy a kedvenc állatod realisztikus ábrázolása? Fantasztikusan festenek majd a hálószobádban festményeink, melyek az állatokat a természetben ábrázolják.

 Az élénkebb képek erős benyomást keltenek, ha szabadjára engeded kreativitásodat.

 Nyugodtan légy merész. Az állatok szintén nagyszerű választás a festés számok szerinti technikához. A festményeket több technikával is megfestheted, így lehetőséged van arra, hogy kiválaszd, melyiket látnád szívesen a hálószobádban.

 Festés számok szerint - Párizs

 Nem rajongsz a virágokért, az állatokért vagy a természetért? Gond egy szál se, hisz egy városi témájú festmény szintén remekül mutat a falon. Válassz egyet az UNESCO gyönyörű kulturális és természeti örökségei közül. A festés számok szerinti technikához ajánljuk a következő romantikus képeket: Párizs, a norvég Bryggen vagy a mi gyönyörű Budapest.

Számos más nevezetesség is megtalálható kínálatunkban, mint például a Colosseum, az Akropolisz vagy a gízai piramisok. Ha szeretsz utazni, hozz el egy darabot a világból a hálószobádba.

Absztrakt mintafestmények

Ha érdekes designokkal dobnád fel a reggeleidet, válassz egyet absztrakt mintafestményeink közül. Az absztrakt képeink gyakran sok kifinomult mintát rejtenek, vagy fantáziadús színkombinációval készültek, amely biztosan magával ragad. Ábrázolhatnak állatokat, karaktereket, virágokat és sok más motívumot.

A színválasztásnak köszönhetően a festményeknek sajátos varázsuk van, és bármilyen szobában megállják a helyüket.

A festmények fontos lakberendezési elemek, amelyek hangulatukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy még jobban érezd magad az otthonodban. Ráadásul a festés számok szerint fantasztikus időtöltés - a saját kezűleg festett képek féltve őrzött kiegészítői lesznek az otthonodnak, amelyeket biztosan imádni fogsz.