Milyen festés számok szerinti technikával készült képet fessünk gyerekekkel?

A gyerekek imádják azokat a kreatív szabadidős tevékenységeket, amelyek lehetőséget biztosítanak nekik arra, hogy szabadon kifejezzék magukat.

A festés számok szerint nagyszerű módja annak, hogy megismerkedjenek a művészettel, hiszen igazi művésznek érezhetik magukat. Kezdetben válasszon egyszerűbb motívumokat és kisebb képeket.

Néhány perc alatt bele is szeretnek a gyerekek a festés számok szerinti technikába – ráadásul rengeteg téma közül választhatnak.

Festés számok szerint – Csillagok háborúja

Akkor aratjuk a legnagyobb sikert náluk, ha számukra ismerős motívumot választunk, így biztosan leköti őket majd a festés számok szerinti technika. Rendkívül népszerűek a filmhősök, fiúk és a lányok minden korosztálya rajong az olyan klasszikus filmekért mint a Csillagok háborúja. A Csillagok háborúja olyan világot tár eléjük, amelyet szívesen felfedeznek festés számok szerinti technikával készült motívumainkkal.

Elkészíthetik saját képüket egy rohamosztagosról vagy akár az aranyos Baby Yodáról. Az előre elkészített mintafestményeinkkel bárki igazi képzett művésznek érezheti magát. Nincs szükség bonyolult művészetelméletre, a gyermek csak színezze ki a vászonra nyomtatott számokat, és minden egyes megfestett mezővel egy lépéssel közelebb kerül a gyönyörű remekművéhez.

Festés számok szerint – Harry Potter

Ha gyermekét nem érdeklik az űrcsaták és a sci-fik, akkor elérhetők más témák népszerű filmekből és regényekből. A mágia és a fantasy rajongóknak ajánljuk a festés számok szerinti technikával készült Harry Potter témájú mintafestményeinket. A regény főhőse belopta magát a gyerekek és a felnőttek szívébe egyaránt, így biztos nem lősz mellé ezzel a választással. Különböző változatokat kínálunk, mindegyiknek más a nehézségi foka. Így könnyen kiválaszthatod azt a képet, ami a leginkább megfelel a gyermek életkorának és tapasztalati szintjének.

Festés számok szerint – Lovak

Az állatok egy kimeríthetetlen forrása a mintafestményeinknek, ráadásul minden gyermek szereti őket. A festés számok szerinti technikában az egyik legnépszerűbb állat a ló. Választékunkban megtalálhatók aranyos lovak mesefigurák formájában, de teljes pompájukban is ábrázolják őket mintafestményeink. Egy lóról készült festmény tökéletes díszítőeleme lehet a gyerekszóbának.

Festés számok szerint – Farkasok

A farkasok kétségtelenül lenyűgöző teremtmények. A farkas a vadont jelképezi – így a válogatásunkban olyan festmények szerepelnek, amelyeken farkasokat ábrázolunk a természetben, természetes környezetükben. Azonban gyakran misztikus lényként is tekintenek rájuk. A realisztikus képek mellett absztraktabb, különböző színeket és egyéb misztikus vonásokat vegyítő alkotások közül is választhatsz. Inspiráló téma lehet a farkas, ha festés számok szerinti technikáról van szó, főleg, ha a holddal, az univerzummal, vagy akár egy álomfogóval együtt ábrázolják.

Festés számok szerint – Oroszlánok

Ha már a különböző állatokról beszélünk, nem feledkezhetünk meg az állatok királyáról, főleg akkor nem, ha festés számok szerinti technikával alkotunk. Az oroszlán egy lenyűgöző élőlény, tekintete rabul ejt mindenkit. Többek között ezért is közkedvelt motívum a belsőépítészetben. A realisztikus ábrázoláson kívül megfesthetjük az oroszlánt egy absztraktabb, különböző színkombinációkat tartalmazó változatban, vagy esetleg rajzfilmfiguraként.

Festés számok szerint – Fiúknak

Bátran válasszunk a kreatív kisfiúknak otthonra egy egyedi festés számok szerinti technikával készült képet. Választékunk megannyi lehetőséget kínál, legyen szó szuperhősökről, állatokról, sportról, vagy akár járművekről és motorokról. A festés számok szerinti technikával készült képek tökéletes szabadidős tevékenység fiúknak, lányoknak, kicsik és nagyoknak egyaránt.

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, ha saját fényképet szeretnél velünk a vászonra nyomtattatni, hogy abból alkoss egy lenyűgöző festményt.

Minden belső térben kéne lennie festményeknek. A művészet mindenkire nagy hatással van, különösen, ha mi magunk készítjük el. A festés számok szerinti technika tökéletes időtöltés minden gyermek számára, aki épphogy csak elkezdte felfedezni a kreativitás világát.