Tippek művészeti kellékekhez

tips for accessories

Webáruházunk kreatív készletei már tartalmazzák a festmények elkészítéséhez szükséges összes eszközt. Ha azonban szeretnéd alkotásodat a következő szintre emelni, nézd meg, milyen egyéb kiegészítőink vannak. Összeállítottunk egy listát vásárlóink kedvenc kellékeiről, amelyek mindenféle technikához használhatók! 

Group 91 FESTÉS SZÁMOK SZERINT 

 

 

Már az is rengeteg mókával jár, ha megragadod az ecsetet, és megfested az első néhány mezőt. De mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, még szórakoztatóbbá teheted ezt a kreatív hobbit? Szerezd be a fából készült nagy festőállványunkat vagy még több, különböző méretű ecsetket! A még jobb eredmény érdekében használd speciális fényes lakkunkat a kész festmény rögzítéséhez!

 

FESTŐÁLLVÁNY

 • Szeretné egy profi festőművész bőrébe bújni? Akkor egy festőállványt mindenképp be kell szerezned! Nemcsak varázslóként fogod forgatni az ecsetet a kezedben, de még jobban is fogod élvezni.
 • Választhatsz állítható lábakkal rendelkező teleszkópos festőállványt, amellyel akár 80 cm magas vásznakat is festhetsz, vagy egy gyönyörű, logónkkal ellátott, fából készült változatot, amely akár 60 cm magas is lehet, és csodálatosan illeszkedik a természetes hatádú belső terekhez.
 • Mindkét termékünk rendkívül népszerű.
 
Teleskopický stojan - 83cm  Vymalujsisam.cz

 

ECSETKÉSZLET SZÖVETZSÁKBAN

 • Minden festés számok szerint készlet három különböző méretű ecsetet tartalmaz, ami jó kiindulási alap.
 • Válassz a nagyobb készletek közül, ha úgy érzed, nagyon belelelendültél az alkotásba, és nagyobb ecsetválasztékra van szükséged, hogy a legapróbb részleteket is precízen megfesthesd, vagy ha nagy mezőket szeretnél gyorsan lefedni.
 • Ez az ecsetkészlet az egyik legkedveltebb a vásárlóink körében. Nemcsak 7 különböző méretű, kiváló minőségű faecsetet tartalmaz, de a saját márkás szövetzsákunkba csomagoljuk, hogy ne vesszenek el!
 • Akik kiemelten odafigyelnek a részletekre, gyakran vásárolják meg tőlünk a 12 darabos ergonomikus ecsetkészletünket, amelyet szintén jó szívvel ajánlunk!

  

 

FESTÉKRÖGZÍTŐ LAKKOK ELKÉSZÜLT FESTMÉNYEKHEZ

 • Elkészültél a festés számok szerinti technikával készült festményeddel? Akkor már csak egy lépés választ el a tökéletes festménytől! Használd a festékrögzítő lakkunkat, hogy szép fényes legyen a képed, hogy megóvd a ragyogó árnyalatokat, és hogy hatékony védelmet biztosíts a szennyeződés ellen! Vidd fel a lakkot, hogy sokáig megőrizze alkotásod a fényét. Csak a rögzítőlakk választ el a makulátlan műalkotásodtól.

 

 

 

 

 

 

 

  

 
Lesklý lak pro hotový obraz 100ml malování podle čísel  Vymalujsisam.cz_1
 

 
 

 

 

Group 92GYÉMÁNTFESTÉS SZÁMOK SZERINT

GYÉMÁNTOZÓ TOLL HOSSZÚ TOLLHEGGYEL

Fából készült gyémántozó tollunk könnyű, elegáns és egyedülálló. A Tefestetted.hu-rajongók nagy kedvence, és az ideális társ, amelynek kényelmes a fogása, ha gyémántszemes kirakózni támad kedvünk.

 

 

GYÉMÁNTOZÓ TOLL GÖRGŐVEL

Ha szereted a 2 az 1-ben termékeket, akkor ezta gyémántozó tollat egyenesen imádni fogod! A markolata egy hagyományos gyémántfestő tollra hasonlít, a másik végén pedig egy praktikus görgő található, amellyel a gyémántokat a vászonra nyomhatod. Így két lépésben gyorsan felviheted a strasszköveket a vászonra, és rögzítheted őket, hogy biztosan odatapadjanak.

További információkért kattints ide

 

 

 

 

 

 

 

LAKKOK ELKÉSZÜLT GYÉMÁNTSZEMES KIRAKÓKHOZ

Megrendelted a gyémántszemes kirakókészletünket, és elkészültél a lélegzetelállító festményeddel? Akkor már csak egy lépésre van hátra, hogy tökéletesítsd a festményedet! A saját fotó alapján készült festmények után a rögzítő lakkok a legkedveltebb termékeink, ennek oka pedig nem titok. Egy kész festmény sokkal profibbnak néz ki, ha van rajta rögzítő lakk, ráadásul védelmet nyújt a porral szemben, és a helyén tartja a lazábban felvitt strasszköveket is. Két lakk közül is választhatsz:

 

 

 

 

 

VIASZ GYÉMÁNTFESTÉSHEZ

 • Minden gyémántszemes kirakókészlethez tartozik egy kis négyzet alakú viaszos ragasztó. Ha többre van szükséged, akkor a kis zárható tégelyben rendelhetsz többet, vagy akár feldobhatod a gyémántfestményedet egy kis ragacsos viaszszivecskékkel!
 
 
 

 

 
 

 

Group 94PONTPÖTTYÖZŐ

 

LED-ES TÁBLA

Számok technikánkhoz elengedhetetlen, hogy jól megvilágított körülmények között dolgozz. A legjobb természetesen, ha napfénynél tudsz alkotni. A családi és munkahelyi kötelezettségek miatt azonban ez gyakran nem olyan egyszerű. Éppen ezért szeretnénk bemutatni egyedüllő tartozékunkat, a LED-es táblánkat, amely alaposan megvilágítja a körök és mezők körvonalait. A PontPöttyöző mellett akár gyémántfestéshez is használhatod!

 

 

 

MÁGNESES KERET

Ez a mágneses keret akkor jön jól, ha kreatív készleteinket belső keret nélkül vásárolod meg. Ebbe a keretbe gyorsan be- és kipattinthatod a vásznat, így ha más keretre szeretnéd felhelyezni a festményt, könnyedén megteheted. A PontPöttyöző mellett használhatod festés számok szerinti technikával készült festményekhez vagy gyémántszemes kirakókhoz is.

A mágneses keret azért is jó, hogy hangulatodnak megfelelően cserélheted benne a műveidet.

MAGNETFRAME_7

 
 

 

 

Group 93VASALHATÓ GYÖNGYÖK

VASALHATÓ GYÖNGYÖK 250 DARABOD TASAKOKBAN

 • Rendelj gyöngyöket külön tasakban, ha elvesztetted őket, vagy ha szabadjára akarod engedni kreativitásodat, és saját egyedi dizájnt készítenél a kapott áttetsző alaplapokra!

 • Válaszd ki a megfelelő színkódot, és helyezd a terméket a kosárba.

 • Ha nincs szükséged mintára, és saját magad szeretnél egy festményt megalkotni, akkor akkor pont ezek a vasalható gyöngyök kellenek neked.

 

ÁTTETSZŐ ALAPLAP VASALHATÓ GYÖNGYÖKNEK

 • A külön tasakokban kapható gyöngyökön kívül, lehet, hogy egy áttetsző alaplapra is szükséged lesz, hogy megalkothasd a saját egyedi mintádat.
 • Szerezz be egyet, ha kis motívumokat szeretnél létrehozni.
 • Ha nagyméretű motívumokat alkotnál szívesen, gondold át, hogy hány darab alaplapra van szükséged. Válassz megfelelő méretű és mennyiségű alaplapot, hogy mikor megküldjük, neked már csak össze kelljen őket pattintani, és nekiláthass az alkotásnak.
 • Ha egy kreatív vasalható gyöngykészletet rendelsz, nem kell külön alaplapot vásárolnod, hiszen azokat tartalmazza a készlet.

 

 


VILÁGÍTÓ, LED-ES NAGYÍTÓ

 • A vasalható gyöngyök az egyik leggyorsabb technikánk. Mivel a gyöngyök viszonylag nagyok, könnyedén elkészülhetsz egy képpel pár perc alatt. Egyetlen hátulütője van ennek a technikának. Mégpedig az, hogy nagyon hamar megőszülhetsz a szimbólumok bogarászásában, amelyek az áttetsző alaplapon találhatók.
 • Hogy megkíméljünk a hunyorgástól és lassú keresgéléstől, megalkottunk egy rendkívül népszerű világító, LED-es nagyítót, ami nagyítóként szolgál, hanem megvilágítja a munkafelületet.

 

Svítící LED lupa  Vymalujsisam.czTovábbi információkért kattints ide