2021. november 5-i helyzetjelentés: Megerősítjük, hogy továbbra is feldolgozzuk és kiszállítjuk a rendeléseket, hogy megérkezzenek karácsonyra.

Gyémántszemes festmény – Vitorlás a naplementében

Ft8 900 Ft10 900 Ft13 900 Ft16 900 Ft8 900-tól –17 % –14 % –11 % –12 % akár: –17 %
(1)3d
Ft8 900 Ft10 900 Ft13 900 Ft16 900 Ft8 900-tól –17 % –14 % –11 % –12 % akár: –17 % Ft7 400 Ft9 400 Ft12 400 Ft14 900 Ft7 400-tól
Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Válasszon variánst
Méret
Keretezés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Válj gyémántfestő művésszé, és alkosd meg a tökéletes képet a faladra, több száz csillogó kőből! Helyezd az egyik gyémántot a másik után a szimbólumokkal megjelölt ragasztós vászonra, s ámulj, ahogy a minta életre kel előtted. És még csillogni is fog!

Mindez Csehországban gyártva!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Szereted a házilag készített dolgokat? Ismerkedj meg a cseh gyártmányú különlegességgel, a gyémántfestéssel!

A folyamat egyszerű: megkapod a kiválasztott mintát egy ragasztós felülettel bevont vászonra nyomtatva. A te feladatod annyi, hogy a mezőket a hozzájuk tartozó gyémántokkal kitöltsd. Ebben segítségedre lesz a gyémántozó toll, amelyet ha belemártasz a ragasztóba, akár három gyémántot is megtart. A készletben találsz egy tálat is (a gyémántok tárolására), egy grafikai sablont, illetve egy részletes útmutatót is. Készen állsz arra, hogy belépj a szórakozás csillogó világába?

1 (1)

A gyémántfestő készletünk a következőket tartalmazza:

  • ragasztós felülettel bevont vászon (opcionálisan fakeretre feszítve)
  • speciális toll a gyémántok felhelyezésére
  • gyémántos tasakok (kb. 20-30 különböző színű és árnyalatú tasak)

 

 

 

Gyémántok

A vászonra 2,8 mm átmérőjű műanyag gyémántok kerülnek. Tasakozva kapod meg az összes szükséges színt, amelyet kifejezetten az adott festményhez készítünk össze. Több száz vagy akár ezer színárnyalat létezik, így az elkészült kép tényleg tökéletes lesz. Minden tasak egy adott színárnyalatot tartalmaz, és egy számmal vagy egy szimbólummal van megjelölve. Szimbólumok szerepelnek a vásznon is, így könnyen követheted, hogy az adott színű gyémánt hova való. Nem kell aggódnod afelől, hogy elfogynak a gyémántok. A tasakban lévő mennyiség bőségesen elegendő lesz, rá is számolunk egy kicsit.

Küldünk egy speciális tálcát is, amelyre a gyémántokat ki tudod önteni, így a gyémántozó tollal kényelmesen dolgozhatsz majd. Miután kiöntötted, rázd meg a tálat! A gyémántok nézzenek lapos oldalukkal lefelé, hogy fel tudd szedni őket.

21

 

Ragasztós felülettel bevont vászon 

Örülni fogsz, hogy nem kell ragasztót használnod a gyémántokhoz. A gyémántozási folyamat egyszerű, és a vászon ragadós felületének köszönhetően nem lesz ragasztós az ujjad. Húzd le fokozatosan a védőfóliát a vászon azon részéről, ahova a gyémántokat fel szeretnéd helyezni. Ha így jársz el, szépen megragadnak.

13

Gyémántozó toll

Titokzatosnak tűnik számodra a gyémántozó toll? Eleinte nekünk is annak tűnt. Ez alapvetően egy üreges toll, amelybe felveszed a rózsaszín ragasztós anyagot, amelynek köszönhetően a gyémánt könnyen a hegyéhez tapad, és amint azt a vászonra helyezed, a toll elengedi (mivel a vászon ragasztója erősebb, mint a tollban lévő ragasztó).

26

28

Belső keret

Dönthetsz úgy, hogy a megrendelt vásznat vakkeretre feszítsük neked. Ezt a szolgáltatást anyagáron kínáljuk, szóval ne habozz, próbáld ki! A keret megkönnyíti a gyémántozást, mivel a vászon nem fog össze-vissza tekeredni. Ráadásul, ha elkészülsz, rögvest a polcra vagy a falra teheted!


Ha a gyémántokat keretezett vászonra helyezed, javasoljuk, hogy támaszd alá egy könyvvel vagy egy vágódeszkával, nehogy túl nagy nyomás érje a vásznat (ez a kép sérüléséhez vezethet). 

 

19

 

Szeretnéd tudni, hogyan kell lépésről lépésre gyémántozni? Olvasd el az útmutatónkat!

  

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: