Miért minket válassz

Kiváló ár-érték arány

Mint ahogy a különböző technikával készült festményeinknél megszokhattátok, mi biztosítjuk a legjobb ár-érték arányt a piacon, ha kreatív művészkészletekről van szó, külföldön és belföldön egyaránt. A saját gyárunknak köszönhetően független cégként a legjobb árakat tudjuk nyújtani. Az elkészült rendelések nem is porosodnak a polcokon, mert gyorsan elkapkodják őket. Ráadásul mi kizárólag kiváló minőségű festékeket és vásznakat használunk.

Prémium vászon

Vásznaink kiváló minőségű anyagból készülnek, nem szakadnak el a keret sarkánál, könnyen feszíthetők, és öröm velük dolgozni. Rugalmasak, vízállóak és remekül lehet felvinni rájuk a festéket.

Kiváló nyomtatási minőség

Nagy figyelmet fordítunk a nyomtatás minőségére, hogy még a legkisebb mezőket is könnyen meg lehessen különböztetni. Ezáltal vásznaink sokkal jobban kivehetőek, mint más gyártók vagy forgalmazók termékei.

Háromszor annyi szín

Minden színt a saját üzemünkben keverünk ki, így sosincs hiányunk, és azonnal szállíthatóak a festményeink. Több mint 700 színt kínálunk választékunkban, ami páratlan ebben az iparban, legyen szó belföldi vagy nemzetközi piacról.

Menő minták

A témákat mi magunk választjuk ki, így az összes népszerű kategóriából széles képválasztékot kínálunk. Ha esetleg mégsem tudnál dönteni kimerítő választékunkból, szívesen vesszük ötleteidet és javaslataidat, hogy milyen mintafestményeket vegyünk fel a készletünkbe. Ezen felül lehetőséged van, hogy saját fotód alapján készíttess képet bármelyik technikánkkal. Így egy teljesen egyedi, kreatív darabot kapsz, mivel feldobhatsz bármilyen teret.

Élethű képek saját fotód alapján

Saját szoftverünk segítségével készítünk grafikai terveket az általad megadott fénykép alapján. A gyártás nem kezdődik el addig, amíg nem hagyod jóvá a tervet. A több mint 700 színnek köszönhetően, pontosan úgy fog kinézni a festményed, mint a grafikai terven. Más gyártóktól eltérően, a legapróbb részleteket és a pontos színtónusokat is megörökítjük, így lényegesen lenyűgözőbb festményeket készítünk.

Gyors gyártás Európa szívében

Nem importálunk termékeket Kínából vagy más európai országokból. Minden terméket saját magunk gyártunk prágai gyárunkban, és exportáljuk világszerte. A leggyorsabb gyártókkal is lépést tudunk tartani, sőt, expressz gyártásunkkal felül is múljuk őket, így 3 munkanapon belül elkészítjük és elküldjük a terméket. * Mivel nincs befolyásunk a szállítási/postázási szolgáltatókra, nem tudunk felelősséget vállalni a szállítási határidőkért.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

Nem szeretnénk szállítási költségekkel terhelni. Éppen ezért biztosítunk ingyenes szállítást 20 000 Ft feletti rendelések esetén. Annak megfelelően határoztuk meg az értékhatárt, hogy minél több vásárlónk igénybe vehesse az ingyenes kiszállítást.

Több, mint 4 év tapasztalat

Minden ott kezdődött, amikor átköltöztünk a nappalinkból az első kis gyárunkba. Jelenleg egy még nagyobb prágai létesítményben gyártunk, ahol minden megy, mint a karikacsapás. Csehországban kezdtük el vállalkozásunkat, majd később a szlovák, az angol, a német és a lengyel piacra is kiterjesztettük tevékenységünket. Három évvel később Magyarországra és Romániába is eljutottunk, ahol az emberek azonnal beleszerettek a termékeinkbe. Spanyolország és Olaszország a globális családunk legújabb tagjai.

De nem állunk meg itt. Terjeszkedünk, és új piacokkal szeretnénk bővíteni vállalkozásunkat. Ahogy egyre nő tapasztalatunk, úgy jutunk el újabb mérföldkövekhez, éppen ezért fontos számunkra minden visszajelzés és vélemény.

(Mivel nem vagyunk kezdők a festés számok szerinti technikával készült termékek terén, pontosan tudjuk, mit kell tennünk, hogy a legmagasabb minőséget a legjobb áron kínálhassuk. A legnagyobb siker az, ha látjuk, mennyi örömet szerzünk termékeinkkel világszerte.)

Ügyfeleink maximálisan elégedettek

Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsuk, ezt tükrözi rugalmasságunk is. Segítünk a megfelelő minőségű fénykép kiválasztásában, ami alapján megalkotjuk a festményt. Végig kísérünk a folyamaton, egészen a termék kiszállításáig.

Ügyfélszolgálatunk a kiszállítást követően is rendelkezésedre áll. Tegyük fel, rendelésed után egy évvel jössz rá, hogy van egy befejezetlen festményed, de kiszáradt már az összes festéked. Kérésedre küldünk neked a hiányzó színekből utánpótlást vagy kicseréljük a meglévő tégelyeidet. A személyre szabott színeket minden rendeléssel együtt tároljuk, így könnyen újra ki tudjuk keverni a festéket neked. Nálunk jó kezekben tudhatod a rendelésed, és mindent megteszünk azért, hogy maradéktalanul elégedett legyél a végeredménnyel.

Piacvezetők vagyunk, ha minőségről van szó

A minőséget a megfelelő hozzáállás határozza meg. Számunkra Te, a vásárló, vagy a legfontosabb, akinek minőségi termékeket és kiváló szolgáltatást kívánunk nyújtani. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, saját kézbe vettük a gyártást. Saját szoftverünkkel készítjük el az összes grafikát a megküldött fotók alapján, mi nyomtatjuk ki a vásznainkat, mi készítjük el a kereteket, és mi keverjük ki az egyedi színeket.

Mennyiségi kedvezmény

Nálunk nem kell regisztrálnod, és nem kell várnod a következő rendelésig. Vásárolj tőlünk további termékeket, és már az első rendelésből automatikus kedvezményt kapsz. Mottónk: minél drágább a rendelés, annál nagyobb a kedvezmény.

Hűségprogram

Visszatérő ügyfeleink számára hűségprogramot biztosítunk, amely előnyöket biztosít az egyszeri vásárlóinkkal szemben. Minél többet vásárolsz tőlünk, annál nagyobb élethosszig tartó kedvezményt biztosítunk. Hűségprogramunk összevonható a mennyiségi kedvezményekkel, valamint korábbi vásárlásokkal.

Legjobb minősítésű online áruház

Örülünk, hogy ennyire elégedettek vagytok a termékeinkkel.Az Árukeresőn adott értékelésekből látszik, rendkívül elégedettek vagytok a szolgáltatásainkkal. Szinte minden ügyfelünk ajánlana minket barátainak!