Vasalható gyöngyök modern stílusban: Próbálj ki valami újat!

Szeret otthon kreatívkodni? Akkor a vasalható gyöngyöket pont neked találták ki. Szánj időt a kikapcsolódásra, és merülj el ebben az új kreatív világban. Nem csak szórakoztató és örömteli az alkotás, de a végén egy mesés festményt kapsz.

Image1

Pihenés és nagyszerű szórakozás

Image1

Vasalás egy kicsit másképp...

Image1

Csak kezdd el

Nem találtuk fel a spanyol viaszt a vasalható gyöngyökkel, és talán még gyerekkorodból is emlékszel rájuk. Ezek apró, színes műanyag gyöngyök, amelyeket egy speciális alaplapra kell felhelyezni. Alkotás során teljesen szabad kezet kapsz. Ha elkészültél a mintafestménnyel, egyszerűen vasald ki a gyöngyöket a sütőpapír segítségével. Ezáltal összeolvasztod a gyöngyöket, és gyönyörködhetsz a lélegzetelállító műalkotásodban.

Ötletes koncepciónknak köszönhetően nem kell többé azon törnöd a fejed, hogyan rendezd el a különböző színeket az alaplapon, hogy megalkosd gyönyörű mintafestményedet. Ha kifogytál az ötletekből, de mégis saját mintát szeretnél készíteni, előkészítjük számodra a vasalható gyöngyöket egy grafikai sablonnal. Ez segíteni fog a kép elkészítésében. Így sokkal egyszerűbben készítheted el a képedet, és a nehezebb részeket is könnyebben rakhatod ki.

Mintafestmények széles választéka

A kézműves tevékenység szórakoztató, és elmerülhetsz a gondolataidban alkotás közben. Csak válaszd ki a legjobban tetsző motívumot.Legyen szó virágokról, állatokról vagy akár természetről, minden kategóriában változatos képeket kínálunk.Ezzel az egyedi módszerrel megörökítheted híres festők műveit, film- és tévésorozat-sztárok népszerű karaktereit vagy a világ különböző tájait. A grafikai sablon segítségével szinte bármit elkészíthetsz a kiválasztott motívum alapján.

Több száz vasalható gyöngy mintafestmény közül választhatsz, de ha kedved tartja saját fotód alapján is készíthetsz műalkotást. Csak válaszd ki a kedvenc fotódat, és küldd el nekünk, hogy személyre szabott dizájnt készíthessünk neked. Küldünk egy részletes sablont, ami alapján játszi könnyedséggel megalkothatod saját remekművedet.

Praktikus vasalható gyöngy készlet

Garantáltan jól fogsz szórakozni a vasalható gyöngyökkel. Ez egy egyszerű módszer, amely megdolgoztatja a fantáziádat, és fejleszti a türelmet és a koncentrációs képességet. A gyöngykészletünkben mindent megtalálsz, amire szükséged lesz. Kapsz egy grafikus sablont szimbólumokkal és számokkal, amelyek segítségével tudni fogod, hogy melyik gyöngyöt hova rakd. Vannak továbbá egyedi grafikus kivágott alaplap sablonok a képhez, és természetesen színes gyöngyöket is találsz, melyeket tasakokba rendeztünk. A gyöngyök színét mindig a kiválasztott motívumhoz igazítjuk.

Ha még csak most ismerkedsz a vasalható gyöngyökkel, válaszd a vasalható gyöngy készletünket, mert találsz benne két áttetsző műanyag alaplapot, egy csipeszt, amellyel kényelmesen felveheted a gyöngyöket és sütőpapírt a vasaláshoz. Ezáltal mindened megvan ahhoz, hogy azonnal belevághass az alkotásba. Ha már rendeltél tőlünk korábban, akkor használhatod azokat az eszközöket, és spórolhatsz kicsit.

Vasalható gyöngyök - utasítások

Hozz létre egyedi vasalható gyöngyökből készült műalkotást egy kedvenc fényképed alapján, vagy rendelj egy képet számos mintafestményünk közül. Most mit próbálnál ki szívesebben?