Válaszd ki a legjobb mintafestményt a nappalidba

A legtöbben az időnk nagy részét a nappaliban töltjük, általában az egész családdal együtt. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy jól érezzük magunkat ebben a térben. Vannak bizonyos dekorációs elemek, amelyek hozzájárulnak a jó hangulathoz; a festmények kétségtelenül a legjobb dekorációk közé tartoznak. A festés számok szerinti technikával lenyűgöző személyes műalkotást hozhatsz létre.

Festés számok szerint kerettel

A festés számok szerint keretes vászonnal a legegyszerűbb megoldás. Egy komplett számfestő készletet kapsz, amely tartalmaz ecseteket, a kiválasztott színeket és egy vásznat, amelyre előre rányomtatjuk a kiválasztott motívumot. A vásznat keretre feszítve szállítjuk, így nem kell aggódnod amiatt, hogyan fogod felakasztani. A keret megkönnyíti a festést.

Miután elkészült a festmény, már csak fel kell akasztanod a falra. Ha a vásznat inkább magad szeretnéd rögzíteni, a menüben kiválaszthatod, hogy feltekerve kapd meg. A kezdők és a tapasztalt művészek számára egyaránt általában a keretes vászon a legjobb megoldás.

Festés számok szerint - Városok.

Nem könnyű feladat megfelelő motívumot választani a nappaliba. Még akkor is fejtörést okozhat az ideális festményt megtalálni, ha már berendeztük a szobánkat. Mivel széles választékot biztosítunk a festés számok szerinti technikával készült képekhez, nem kell aggódnod amiatt, hogy találsz-e megfelelő festményt.

Rengeteg kategória közül választhatsz, amelyek számos mintafestményt rejtenek.

A festés számok szerinti technikában az egyik legnépszerűbb kategória a városok. Számos lélegzetelállító kép közül választhatsz, amelyek Budapestet és más európai városokat ábrázolják. Rendkívül kedvelt kategória még a műemlékekről készült mintafestmények, amelyek biztosan feldobják a nappali hangulatát. Vannak egzotikusabb festményeink is, mint például a thaiföldi Ajutthaja városa, a Senso-ji-palota vagy a Taj Mahal.

Minden festmény jellegzetes, és biztosan megmozgatja a szemlélők fantáziáját. Egy városról készült napsütéses fotó vagy egy művészien megörökített táj is nagyszerűen mutat.

Festés számok szerint - Absztrakt

Ha valami különlegesre vágysz, nézz körül az absztrakt festményeink között. Az absztrakt képek a legjobb kategória, hogy kipróbáld, milyen a festés számok szerinti technikával festeni. Ezeknél a festményeknél élénk színeket használtunk, hogy a minta vagy a motívum egy állatot, egy virágot vagy akár egy emberi alakot ábrázoljon. Az absztrakt festmények számos színkombinációval gyönyörködtetik a szemet, és lenyűgözően kihangsúlyozzák a motívumokat.

Rengeteg mintafestmény közül válogathatsz, hogy biztosan megtaláld a saját életteredhez illő ideális képet. Hallgass mindig a megérzéseidre, ha absztrakt képekről van szó, mert a színek nagyban befolyásolják a szoba hangulatát.

Festés számok szerint - Természet

A festmények által lehetőségünk van újra kapcsolódni a természettel. Akár otthon a kanapén ülve is. Amikor festés számok szerinti technikával alkotsz, engedd meg, hogy inspiráljon a természet. Már maga a festésre való ráhangolódás is kikapcsol.

Kínálatunkban számos változatos, a természetet ábrázoló motívumot találsz. Vonz az erdő buja zöldje, a ragyogó patak vagy a napsütötte tavaszi táj? Széles kínálatunkban egyaránt találsz visszafogott képeket fákról és gyümölcsökről és lenyűgöző festményeket lélegzetelállító tájakról. Engedd, hogy elvarázsoljon a természet, ha festés számok szerinti technikával alkotsz.

Nincsen megszabva, hogy mi alapján válassz mintafestményt magadnak. Olyat válassz, amelyik közel áll a szívedhez, és amelynek látványa örömet okoz. A vidám színek kavalkádja biztosan feldobja minden napodat.