Mona Lisa: Készíts saját, eredeti festményt!

A Mona Lisa az egyik leghíresebb festmény. Tudtad, hogy te magad is elkészítheted? Néhány pillanat alatt Leonardo Da Vinci lehetsz, függetlenül attól, hogy még csak a festőkarriered elején jársz. Gyönyörű műalkotás tárul eléd, ha kiszínezed a számozott mezőket.

Louvre

A Louvre a világ egyik leglátogatottabb múzeuma, amely számos kiemelkedő műalkotást rejt. Ha Párizsban nyaralnál, látogass el mindenképpen ebbe a múzeumba, főleg akkor, ha olyan egyedülálló festményeket szeretnél látni, amelyek nagy múlttal rendelkeznek. A művészet szerelmesei a világ minden tájáról ellátogatnak a Louvre-ba, hogy megcsodálják a művészet néhány legkiemelkedőbb alkotását; nemcsak festményeket, hanem szobrokat és egyéb műalkotásokat is.

Leonardo Da Vinci

Leonardo Da Vinci a valaha élt egyik legmeghatározóbb művész volt. Néhány műalkotását a Louvre-ban is megtekintheted. Ez a nagyszerű művész minden bizonnyal megelőzte korát. Minden művét áthatja az időtlenséget, sőt rejtett szimbólumokat is felfedezhetsz bennük. Megtalálod a leghíresebb festményén, a Mona Lisán a rejtett szimbólumot? A művészet azonban nem korlátozódik a múzeumokra. Otthon is létrehozhatsz saját, eredeti műveket.

A Mona Lisa

Ez a festmény annyira értékes, hogy 1911-ben még a Louvre galériájából is ellopták. Miután megtalálták, röntgenfelvételt készítettek róla, hogy megbizonyosodjanak, valóban az eredeti képet találták meg. Megvizsgálás során valami egészen érdekesre bukkantak. A Mona Lisának eredetileg szakálla volt, amit később festettek át. Azt beszélik, hogy Da Vinci egyik szakállas szeretője állhatott a festőnek modellt.

Egyedülálló lehetőséget kínálunk neked, hogy saját magad is megalkothasd ezt a rendkívüli festményt. Ehhez nem kell művésznek lenned, mindössze egy vászonra és néhány kiegészítőre van szükséged, amelyeket készletben is megrendelhetsz. Természetesen a szakáll nélküli, eredeti kép másolatát küldjük el neked.

Festés számok szerint

A festés számok szerinti képeket meg azok is szívesen megfestik, akik nem annyira jártasak még a festés világában. A készlet tartalmaz mindent, amire szükséged lesz festés során: az összes festéket, ecsetet és egy vásznat, amelyen egy előre nyomtatott, számokkal jelölt minta található. Mindössze annyit kell tenned, hogy a számozott mezőket a megfelelő színekkel színezed ki. A képet különböző méretekben rendelheted meg, így például kérhetsz nagy vásznat, amely gyönyörű dekoráció lehet a lakásodban, de kisebb vásznakat is megtalálsz kínálatunkban. Olyan festményt készíthetsz például a Mona Lisáról, amit még Leonardo Da Vinci is megirigyelne.

Gyémántfestés:

A klasszikus festésen kívül kipróbálhatod a gyémántfestést is. Ehhez a technikához nincs szükség ecsetre vagy festékekre, csupán egy kis türelemre. A gyémántkép elkészítése során egy szimbólumokkal jelölt, ragadós vászonnal dolgozol. Az egyes gyémántokat csak fel kell ragasztanod egy gyémántozó tollal a megfelelő szimbólumokra. Merülj el a gyémánt kirakó kreatív világában, és figyeld meg, hogyan válik a festményed mesterművé. Az elkészült kép gyönyörűen csillog a fényben, így biztosan felhívja magára a figyelmet.

 A gyémántfestéssel készült képek és a festés számok szerinti technikával készült festmények egyaránt lélegzetelállítóak, és akkor is meg tudod őket alkotni, ha nem vagy profi művész. A gyémántfestés nagyszerű szabadidős tevékenység, amely lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, jutalmad pedig egy rendkívüli festmény lesz.