Milyen festés számok szerinti technikával készült képet válasszunk nagyszüleinknek?

Minden korosztály körében népszerűvé vált a festés számok szerint. A felnőttek is több szempontból választják. Például azért, hogy jobban kezeljék a stresszhelyzeteket, hatékonyabban tudjanak pihenni, kibontakoztathassák a kreativitásukat, de van, aki csak fel szeretné dobni az otthonát vagy munkahelyét egy festménnyel. Ugyanakkor értékelik, hogy gyermekeik olyan szabadidős tevékenységet találtak, ami egyszerre egészséges és szórakozható. A festés számok szerint olyan kikapcsolódás, amelyben nagyszülők és unokáik együtt is részt vehetnek.

Festés számok szerint

Az idősebb generációnak is tartogatok izgalmas képeket a Festés számok szerint kezdőknek kategóriánk. A festés egy olyan tevékenység, amit szinte bárhol lehet végezni, a kertben, a teraszon vagy éppen bent a lakásban. Bármikor abba lehet hagyni, szünetet tartani, és akkor folytatni, amikor kedvünk támad vagy több időnk van.

Ezenkívül ideális ajándék, amely biztos örömet fog szerezni a nagyinak és nagyapának, vagy más családtagunknak. A festéshez kell némi elkötelezettség, de mindenképp megéri a kitartás, hiszen a végén olyan remekművet kapunk, ami minden szobát feldob. Ez az ajándék akkora örömöt szerez az ünnepeltnek, hogy örökre megőrzi.

Milyen festményt válasszunk a nagyszülőknek?

Rengeteg motívumunk van, amelyek nehézségi fok szerint kategóriákba vannak sorolva. Rajtad áll, hogy egyszerű vagy bonyolult képet választasz, attól függően, hogy kinek szánod a festményt. Ha még csak most kezded a festést, használj egyszerűbb motívumot. Ha sokat festettél már, akkor valószínűleg több tapasztalatot igénylő festményt fogsz választani. Szereti a nagyi a friss virágokat? Akkor válassz egy virágos képet neki kínálatunkból.

Fényképek

A nagyszülők azoknak az ajándékoknak vagy képeknek örülnek a legjobban, amikhez tudnak kötődni vagy valamilyen emléket idéznek elő. Egy családi portré, amely a festés a számok szerinti technikával készült, pontosan ilyen ajándék. Ilyen emlékek lehetnék még például egy fénykép a nagyszülők esküvőjéről vagy fiatalkorukból. Különböző méretű vásznakat rendelhetsz, attól függően, hogy milyen nagyban szeretnéd viszontlátni a fényképedet. A fotók portré vagy tájkép formájában is testre szabhatók.

A kép kiválasztásánál fontos szem előtt tartani, hogy a fénykép nagyban befolyásolja, hogy mekkora kihívást jelent majd a festmény megfestése. A festők számára ideálisak lesznek a nagy, egységes hátterek, akár állatokkal és más emberekkel.  Ezen kívül figyelembe kell venni a fénykép élességét és a fényviszonyokat. Ha nem megfelelő a fotó minősége, grafikusaink felveszik veled a kapcsolatot, és tájékoztatnak arról, hogy a fénykép nem használható fel a festmény elkészítéséhez.

Miután elfogadtuk a fényképet és te jóváhagytad az előzetes grafikai tervet, megkapod a teljes csomagot, amely tartalmazza a vásznat, a sablont, a festékeket és az ecseteket. Ha ajándéknak szánod a festményt, javasoljuk, hogy a képet keretre feszítve rendeld meg, hiszen így nem csak könnyebben lehet festeni, de azonnal fel is lehet akasztani az elkészült remekművet a falra.

Egy ilyen ajándékot mindenki nagy becsben tart, és örömmel gondol rá.