Hét alkalom, amikor a festés számok szerint remek ajándékötlet

Nem könnyű feladat kiválasztani a megfelelő ajándékot, ha nincs ötleted. Ha tudod, hogy a megajándékozott művészi beállítottságú, akkor mindenképpen vegyél neki egy festés számok szerinti technikával készült képet. Nem kell művésznek lennie, mindössze szenvedélyre és az alkotás szeretetére lesz szüksége. Ezeket a műalkotásokat bárki elkészítheti kortól és festői tapasztalattól függetlenül, ráadásul tökéletesek ajándéknak.

Festés számok szerint gyerekeknek

Szinte minden gyermek élvezi a kreativitást, ezért nyugodtan bátorítsuk őket, hogy próbáljanak ki új dolgokat. A gyerekek könnyen megbirkóznak a festés számok szerinti technikával, hiszen akkor is élvezhetik, ha még sose festettek. Kínálatunkban találsz olyan kategóriát, amelyet minden korosztályú gyermeknek szenteltünk. Választhatsz kezdő és haladó festés számok szerinti mintafestményeink közül.

A legnépszerűbb mintafestményeink közé tartoznak a macskák, kutyák és lovak, de vannak olyan képeink is, amelyeken népszerű mesefigurák szerepelnek.

A festés számok szerint bármilyen alkalomra nagyszerű ajándék.

Több fontos ünnepnap is van az év során, amikor megajándékozzuk a gyerekeket:

  • Karácsony,
  • Születésnap,
  • Kiemelt ünnepek,
  • Gyermekek világnapja,
  • Húsvét,
  • és még sok más.

Festés számok szerint saját fotó alapján

A festés számok szerint egyáltalán nem csak gyerekeknek való tevékenység. Mindannyiunkban megvan a kreativitás, amit színekkel és ecsetekkel előhozhatunk. A festés csodálatos művészeti tevékenység felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A gyermekeknek készült mintafestményeinken kívül számos más kategóriákban is találhatók igényesebb festmények, mint például világvárosok, híres emberek, filmek és csillagjegyek.

Ha azonban egy igazán egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni, válassz ki egy saját fotót, és készíttess belőle egy festés számok szerinti technikával készült festményt. Szinte bármilyen fényképet kiválaszthatsz - mi a fényképet apró vonalakra bontjuk a vásznon, amelyre az ünnepelt festhet. Az eredmény egy eredeti, egyedi motívummal ellátott műalkotás.

A saját fotó alapján készült festmény népszerű pároknál is.

Kedvesed biztosan örülni fog egy ilyen szívből jövő ajándéknak. Lehet, hogy épp egy olyan különleges és váratlan ajándékra van szükséged, mint a festés számok szerinti technikával készült festményt, amelyet a saját fotód alapján készítettünk el.

Ha közeleg az évforduló, ne habozz, és szerezz be egy személyre szabott, festés számok szerinti technikával készült festményt, saját fotó alapján.

Fess képeket, amelyeket fotók ihlettek

A festés fotó alapján szintén kiváló születésnapi ajándék bárkinek. Akár kedvesednek, családtagnak, barátoknak vagy munkatársaknak ajándékozod a festményt, ezzel biztosan nem lősz mellé. Ha ismered az ünnepelt érdeklődési körét, akkor olyan mintafestményt választhatsz ki, amely tükrözi az ízlését.

Ha teljesen eredeti születésnapi ajándékot szeretnél adni, válassz ki egy olyan képet, amely egy számára kedves fotó alapján készült.

Kedveskedni nem csak bizonyos napokon lehet

Ajándékokat nem csak egy adott alkalomra kell adni. Miért ne szerezzünk csak úgy örömet valakinek? Ajándékozz szeretteidnek vagy saját magadnak egy eredeti vásznat, amelyre lenyűgöző festményt készíthettek a számfestő készletünkkel. Nem kell tisztában lenned a festészeti irányzatokkal, csak párosítsd össze a vásznon és a festékes tartályokon található számokat, és minden egyes ecsetvonással egy lépéssel közelebb kerülsz a saját műalkotásodhoz.

A festés számok szerint olyan kreatív időtöltés, amellyel megfeledkezhetsz a hétköznapi stresszről. Megfesthetsz egy gyönyörű galériába illő képet, és egyben nagyszerűen szórakozhatsz, anélkül, hogy képzett művésznek kellene lenned.