Festés számok szerint - Gyémántfestés számok szerint - PontPöttyöző Mi a különbség köztük?

A kreatív tevékenységek erősíti és fejlesztik az intellektusunkat, éppen ezért fontos, hogy jól válassz.  Számos lehetőség közül választhatnak kezdők és haladók egyaránt. Melyik technikát szereted a leginkább: Festés számok szerint, Gyémántfestés számok szerint vagy PontPöttyöző? Ismerkedjünk meg ezekkel a technikákkal, majd válasszunk egyet, vagy próbáljuk ki akár az összeset!

Festés számok szerint

A festés számok szerint ideális kikapcsolódás mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni, milyen úgy festeni, mint egy igazi művész. Nincs szükséged festési tapasztalatra - a technika megalkotása közben szem előtt tartottuk, hogy teljesen kezdők is elsajátíthassák. Ezért állítottunk össze egy olyan készletet, ami mindent tartalmaz, amire festés közben szükséged lehet. Neked már csak annyi a dolgod, hogy belevágj.

A legfontosabb a vászon mérete, amelyen az általad választott, előre nyomtatott motívum szerepel.  Vékony vonalak határolják körül a kifestendő, beszámozott mezőket. Minden számhoz egy-egy festékes tartály tartozik. Nem fontos, hogy otthon légy a festészet elméleti részében, csak láss neki. A készlet különböző méretű ecseteket tartalmaz, így a legapróbb részletekre is odafigyelhetsz. Választhatod a feltekert vagy a keretre feszített vásznat.

A keretes vászon ideális, mivel azonnal elkezdheted a festést, és amint elkészült a kép, felrakhatod a falra.

Gyémántfestés számok szerint

A gyémántfestés számok szerint szinten egy olyan kreatív tevékenység, amivel remekül feltöltődhetsz. Nem lesz szükséged ecsetekre vagy festékekre, de így is egyedi képet kapsz a végén. A készlet egy szimbólumokkal nyomtatott vásznat tartalmaz, amelyek mindegyike a hozzá tartozó gyémántszínnel van összepárosítva. Az egyes strasszköveket egy gyémántozó toll segítségével lehet a vászonra ragasztani. Mivel a kis strasszköveket trükkös lehet kirakni, leginkább azoknak ajánljuk, akiknek sok türelme van.

De azért nem olyan nehéz, egy kis gyakorlással mindenki megbirkózik vele. Az egyes gyémántok végül egy teljes képet alkotnak, amely csodálatosan csillog és különlegesen néz ki. Biztosan figyelemre lélegzetelállító kiegészítője lesz otthonodnak.

PontPöttyöző

Ha valami igazán egyedit keresel, akkor a PontPöttyöző a tökéletes választás. Ez egy olyan stílus, ahol a műalkotás különböző méretű pontokból és körökből áll. Kapsz egy vásznat előre kinyomtatott körökkel, amelyeket egy filctollal kell kitöltened. A PontPöttyöző elkészítése során nagyon apró részletekre kell koncentrálnod, ami nagymértékben javíthatja a fókuszálási képességedet.

A pontfestéssel biztosan megfeledkezel a mindennapi gondjaidtól. Így az adott pillanatra tudsz összpontosítani, elmerülhetsz a festésben és megfigyelheted, ahogy összeáll a végleges kép az egyes pontokból és körökből.

Közös tulajdonságok

Bár ezek a kreatív tevékenységek különböznek egymástól, számos közös tulajdonságuk van. A legfontosabb, hogy ezek a technikák a leghatékonyabb módjai a stresszoldásnak, ráadásul ki is kapcsolnak. Számos motívum közül választhatsz, vagy akár egy saját fotód alapján készíthetsz műalkotást. Az előkészített vászonnal igazi művésznek érezheted magad, és kibontakozhat kreativitásod.

A festés számok szerint, a gyémántfestés számok szerint és a PontPöttyöző mind nagyszerű módja a kikapcsolódásnak. Egy hosszú nap után nem vágyunk másra, csak egy kis kreatív pihenésre. Mindegy, hogy melyik technikát választod, az elkészült kép biztosan le fog nyűgözni.

Kapcsolódj ki ezzel az egyszerű tevékenységgel, és élvezd az elkészült műalkotásodat.