Fess egy portrét Marlon Brandóról, vagy válassz egy mintafestményt.

Marlon Brando azután szerzett nevet magának színészként, hogy a Keresztapa című filmben szerepelt. Sok művészt inspirált, és te is meríthetsz belőle inspirációt. Készíts egy eredeti, A keresztapa film ihlette festményt, vagy válassz egy másik mintafestményt ízlésednek megfelelően

A Keresztapa

A Keresztapa egy kultikus film, és az egyik legnagyobb klasszikusnak számít. A gengszterfilm főszerepét Marlon Brando színész játszotta - a film pedig a filmművészet egyik legnagyobb legendás alkotása lett. Annyira jelentős filmről van szó, hogy számos más műalkotást is inspirált, legyen szó filmről, képzőművészetről vagy más művészeti ágról.

Filmek Marlon Brandóval

Marlon Brando imádta a filmeket, de arról nem sok tudunk, hogy milyen is volt ő valójában. Az biztos, hogy számos jelentős szerepet játszott különböző filmekben. Első sikerét A vágy villamosa című filmben aratta, amikor a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték. Később pedig megnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat A rakparton című filmben nyújtott alakításáért. Tehetségének köszönhetően a színész számos más díjat is bezsebelt.

Festés számok szerint saját fotó alapján

Te is szeretnél egyszer igazi művész lenni? Próbáld ki a festés számok szerinti technikát! Akár van tapasztalatod a festésben, akár nincs, biztosan jól fogsz szórakozni. Nem kell tapasztalt festőnek lenned, és nagy koncentrációt sem igényel. Az előre nyomtatott vászonnak köszönhetően elég az egyes mezőket a megadott számoknak megfelelően kiszínezni. Így egyszerre pihenhetsz és alkothatsz eredeti művet. Ha tetszik a festés számok szerint, akár saját fotódat vagy bármilyen képet megfesthetsz - tapasztalt grafikusaink vászonná alakítják az általad választott képet.

Gyémántfestés:

A gyémántfestés hasonló tevékenység. Ecsetekre és festékekre azonban nincs szükség: a gyémánt kirakó készlet tartalmaz egy speciális ragadós vásznat előre nyomtatott szimbólumokkal. Annyi a dolgod, hogy a gyémántozó tollal színes gyémántokat ragasztasz a megfelelő mezőkre. Minél több gyémántot ragasztasz fel a vászonra, annál gyorsabban rajzolódik ki a gyönyörű műalkotásod. Választhat egyszerű mintákat, amelyeket néhány óra alatt is elkészíthetsz, de időigényesebb, nehezebb képeket is rendelhetsz, amelyek egész biztosan feldobják a lakásodat.

Meríts inspirációt Marlon Brandóból, vagy légy szabadon kreatív, és varázsold az egyik saját fotódat vagy egy kedvenc képedet festménnyé.