Fedezd fel a színek és csillogás világát a gyémántfestéssel

Vesd bele magad a gyémántfestésbe, és próbáld ki ezt a szórakoztató hobbit. Ez a modern technika egyszerre mókás és pihentető, ráadásul egyszerű megtanulni. Olyan képet alkothatsz, amely biztos feldobja az otthonodat.

Image1

Élvezzék az együtt töltött időt

Image1

Relax offline

Image1

Gyönyörű és eredeti ajándék

Móka és kacagás a gyémántfestéssel

Az alkotás a mindened, és szívesen elkészítenéd saját festményedet? Akkor jó helyen jársz, mert pont neked találták ki a gyémántszemes kirakót. Nincs is jobb annál, mint otthon alkotni és kikapcsolódni. Viszonylag egyszerű technikáról van szó, és mindössze egy ragadós vászonra, kis strasszkövekre és egy gyémántozó tollra van szükségünk. Rendeléseddel együtt mindenzt megkapod, hogy azonnal nekiláthass az alkotásnak. A strasszkövek ellenálhatatlanok, és mindenkit elcsábítanak.

Lenyűgöző látvány és eredetiség egyben

Kínálatunkbanrengeteg mintafestményt találsz. Rajongsz az absztrakt művészetért? Imádod a természetet, az állatokat, a világegyetemet? Nem tudsz úgy elmenni egy virág mellett, hogy meg ne szagold? Nálunk mindenki talál kedvére való témát. Mintafestményeinken kívül megörökítheted:

  • a kedvenc helyedet,
  • filmsztárokat,
  • hírességeket,
  • vagy híres festményeket.

Többdarabos festményeket is kínálunk, amelyek fénypontjai lesznek otthonodnak.

Számos mintafestményünk mellett,akár a saját fényképeidet és emlékeidet is megörökítheted.A színes szimbólumoknak és a mintának köszönhetően gyerekjáték a gyémántszemes kirakó. Alkosd meg egyedi festményedet egy emlékedből.

Alkoss egyszerűen

A vászont eredetileg feltekerve küldjük meg, de könnyebb a festménnyel dolgozni, ha belső fakerettel rendeled meg. Akár fakerettel vagy anélkül kéred a képet, érdemes a vászont kifeszíteni, hogy ne sérüljön meg véletlenül alkotás közben. A LED-es lámpa tökéletes a fakeretes festményekhez, hiszen nem csak támaszként szolgál, de meg is világítja a szimbólumokat, hogy jobban lássuk őket. LED-es lámpa helyett, használhatsz könyveket vagy táblát is alapként.

A gyémántozásnál jó, ha van gyémántozó tollunk, mert megkönnyíti a dolgunkat. Egyszerűbb a strasszköveket a vászonra helyezni, ráadásul még időt is spórolhatunk. A gyémántozó toll elsőre sima tollnak tűnhet, de a vége homorú. Így ha belemártod a ragasztóba, könnyen felveheted vele a gyémántokat, és óvatosan a vászonra helyezheted őket. A gyémántozó toll szórakoztatóvá és könnyeddé teszi a gyémántozást.

Fókuszsegéd

Ha kis gyémántokkal dolgozol, türelemre és pontosságra van szükséged, és az sem árt, ha odafigyelsz az apró részletekre. Azáltal, hogy a vászonra helyezed a kis strasszköveket, fejleszted a koncentrációs és fókuszálási képességedet. Előfordul, hogy olykor még a hétköznapi gondokról is megfeledkezel, és azon kapod magad, hogy milyen pihentető és és megnyugtató a gyémántfestmény elkészítése.

Ki kap gyémántot Valentin-napra?

Remekül ki lehet kapcsolódni ezzel a nem hagyományos festési technikával. A színes és csillogó gyémántok segítenek ellazulni, és megmozgatják a fantáziádat. Olyan mesterművet alkothatsz, amely lélegzetelállítón fog mutatni otthonodban.