Fedezd fel a PontPöttyöző varázsát

Szeretsz alkotni, és valami újra vágysz? Engedd szabadjára művészi kreativitásodat, és alkosd meg az egyik PontPöttyöző festményünket. Alkoss mesterművet ezzel a szokatlan, de lenyűgöző festési technikával.

PontPöttyöző technika

A pontfestéssel művészi készségek nélkül is remekműveket alkothatsz. A legnehezebb az egészben, hogy eldöntsd mit is szeretnél festeni. Különböző méretű pontokból és körökből álló mintát kapsz. Rajtad áll, hogy milyen színnel szeretnél festeni.

Azon kívül, hogy egy egyedülálló képet alkotsz, fejleszted a fókuszáló képességedet is. A festés teljesen elfeledteti veled a hétköznapi gondokat. Add át magad a vászon varázsának. Ragadj filctollat, és kezd el kitölteni a köröket és pontokat. Ámulatba ejtő kép bontakozik ki a kezeid között, ha követed az előre nyomtatott mintát.

Válassz megfelelő témát

A pontfestés egy egyszerű technika; nem kell hozzá más, csak odafigyelés, tiszta fej és egy biztos kéz. A PontPöttyözővel kiszakadhatsz egy kicsit a valóságból, és teljes mértékben átadhatod magad az alkotási folyamatnak. Használd ki az én-időt, támaszkodj a fantáziádra, és engedd gondolataidat szabadjára. Figyelj a pöttyökre, és vezetni fogják a kezedet.

Egy kedvelt téma a virágok. Monokróm képként előhozzák a legkisebb részleteket is. Mindegy, hogy a százszorszép vagy a tulipán a kedvenc virágod, kínálatunkban számos virág közül választhatsz. Az egyik nagy slágerminta az állatok, mind hagyományos, mind absztrakt stílusban. Találd meg a kedvenc állatodat, és fesd meg a PontPöttyöző technikával. Rengeteg opció közül választhatsz, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő mintát.

Elképesztő képek

A pontfestéshez nincs szükséged útmutatóra, mert olyan egyszerű. Csak kövesd a vásznon lévő sablont. Amint kitöltötted az összes kört és pontot, egy gyönyörű műalkotássá válik a festmény.

Alkosd meg a fényképedet pontokkal

Ha nem tudod eldönteni, hogy mit válassz a mintáink közül, akkor van számodra még egy ötletünk.  Készíts el egy festményt saját fotód alapján. Rád van bízva, hogy milyen fényképet vagy motívumot választasz. Megfestheted akár a családodat, de a kiskedvencedet is.  Ha egy személyes ajándékot keresel, akkor a PontPöttyöző tökéletes választás. Elő a fotóalbumokkal, és válasszatok egy képet, amelyik mosolyt csal az arcotokra!

Válassz egy különleges emléket, vagy olyan fotót, ami sokat jelent annak, akinek ajándékozni szeretnéd. Nincs szükség kifinomult PontPöttyöző eszközökre; csak annyi a dolgod, hogy egy előre készített készletet rendelj tőlünk a mintafestmény mellé. A készlet tartalmaz egy vászont mintafestmény sablonnal és két filctollat az általad választott színben és vastagságban. Csupán ennyire van szükséged ahhoz, hogy elkészíthesd a remekművedet.  

 

A PontPöttyöző készletben megtalálsz mindent, amire szükséged van. A többi már csak rajtad múlik - ragadj tollat, és láss neki a kreatívkodásnak.