Éld át újra a gyerekkorodat a vasalható gyöngyökkel

A kreatív alkotás remek módja a kikapcsolódásnak, miközben saját műalkotást készíthetsz. A vasalható gyöngyök felnőttek és gyerekek körében is egyaránt népszerűek. Egy lenyűgöző technika, amellyel rengeteg különböző motívumot hozhatsz létre. A határ a csillagos ég.

Vasalható gyöngyök

A vasalható gyöngyök először az 1970-es években jelentek meg a játékboltokban. A dán Malte Haaning olyan gyöngyökből készült kirakós játékokat tervezett, amelyekből egyetlen képet lehetett alkotni. Ez a művészeti újdonság hamar gyökeret vert, és szép lassan elkezdett terjedni a fiatalok körében. Ez annak köszönhető, hogy egy meglehetősen egyszerű alkotási technikáról beszélünk, amely során műanyag gyöngyöket kell elhelyezni egy alaplapon. Ezek olyan apró csövek, amelyek összevasalása (és összeolvasztása) után egyetlen képet eredményeznek. Teljesen véletlenszerű motívumokat is létre lehet hozni velük. Természetesen egyedi motívumokat is rendelhetsz. Olyat, amelyik a te ízlésedet tükrözi, legyen az egy kedvenc állat vagy egy kitalált karakter.

Kreatív tevékenység

A vasalható gyöngyökkel egyszerű és gyorsan elkészíthető mintákat lehet kirakni. Válassz ki egy kívánt motívumot a kínálatunkban található előre elkészített készletek közül. Könnyen elkészíthetők a képek, és minden korosztálynak tartogatnak valamit. A felnőttek körében is igen népszerűvé válik ez a művészeti technika. Rendelj magadnak vasalható gyöngyképet, ha egy kis énidőre és kikapcsolódásra vágysz. De akkor is tökéletes választás, ha szórakoztató, közös tevékenységet keresel a gyerekekkel.

Vasalható gyöngyök – Mintafestmények

A csomag tartalmazza az összes szükséges gyöngyöt, alaplapot és természetesen a sablont.

Számos motívum közül választhatsz, így a döntés csak rajtad áll. A vasalható gyöngyöknek semmi sem szab korlátot. Számos lehetséges téma közül választhatsz. Videójáték-rajongó vagy? Magukkal ragadnak a sorozatok? Vagy inkább természetjáró vagy? Nálunk minden érdeklődési körhöz találsz megfelelő képet.

A széles kínálatunknak köszönhetően biztosan talál mindenki magának való mintaképet. Már csak rajtad áll, hogy kiválaszd azt, amelyik a legjobban tetszik. Népszerűbb mintáink között találhatók állatok, híres emberek vagy akár egyszerű gyümölcsök is. Mind a gyerekek, mind a felnőttek biztosan találnak olyan képet, ami tetszik nekik.

Vasalható gyöngyök fotó alapján

De ne hagyd, hogy az ötleteink korlátozzák a fantáziádat! Küldd el nekünk saját fotódat, és mi vasalható gyöngyképet készítünk belőle. Amikor elkészültél a képpel, már csak egymás mellé kell raknod az egyes lapokat, és vasald őket össze. Egy olyan egyedi képet kapsz, amellyel azonnal kicsinosíthatod az otthonodat.

Tökéletes választás, ha jól szórakoznál a gyerekeiddel, vagy ha magadra szánnál egy kis időt, hogy újraélhesd a gyermekkorodat. Mivel nagyon egyszerű a vasalható gyöngyök kirakása, remek kikapcsolódási lehetőség felnőtteknek, a gyerekek pedig fejleszthetik a finommotoros készségeiket és kreativitásukat. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mennyire szórakoztató!