Egy praktikus kiegészítő - Fénypanel gyémántfestéshez

Ha szabadidődben szívesen foglalkozol művészettel, akkor mindenképpen próbáld ki a gyémántfestést. Akár most hallasz róla először, akár a kedvenc hobbid, biztosan értékelni fogod a fénypanelt.

Gyémántfestés

A gyémántfestés nagyon szórakoztató. Csak válassz egy mintát a kínálatunkból, vagy készíts el egy eredetit. A készletben találsz egy ragadós vásznat előre nyomtatott mintával, valamint egy kis tálkát a gyémántok számára és egy speciális gyémántozó tollat, ami megkönnyíti a gyémánt kirakó alkotási folyamatát.

Gyémántfestés kerettel

Kétféle vászon közül választhatsz: feltekert vászon vagy a fakeret belsejére feszített vászon. Jóval kényelmesebb keretre feszített vásznon gyémántfestés technikával alkotni. Használhatsz fénypanelt is, amely egy praktikus kiegészítője a gyémántfestésnek. Megvilágíthatod a vásznat alulról, hogy precízebben ragaszthasd fel a gyémántokat. Minél pontosabban látod a vásznat, annál jobban fog sikerülni az alkotásod.

A fénypanel nagyban segíti az alkotási folyamatot. A megvilágított vászonnal sokkal precízebben kreatívkodhatsz, hogy megkapd a végén a tökéletes festményt. Az elkészült művet egyedi ajándéknak is szánhatod, de megtarthatod magadnak is, hogy feldobja a lakásodat.