Gyémántszemes festmény - Elefántcsorda a Szavannán (3 db-os készlet)

26 500 Ft 21 500 Ft 38 000 Ft 32 300 Ft 58 500 Ft 47 500 Ft 81 700 Ft 21 500 Ft-tól
Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Kérjük, válasszon változatot
Méret
Keretezés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Fedezd fel a lélegzetelállító dekorációinkat, és készítsd el a több száz apró csillogó strasszkőből álló tökéletes több darabos képet!

Rakd a gyémántokat egymás után a szimbólumokkal jelölt, ragasztó alapú vászonra, és engedd, hogy elvarázsoljon az a színpompa, amit életre keltettél a kiválasztott mintafestményeddel.  Ha a festmény minden darabjával elkészültél, akaszd fel a festményeket egymás mellé a falra, és gyönyörködj a remekművedben! A gyémántfestéssel készült szettek lenyűgözően ragyognak a fényben!

EU készült!

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fedezz fel új élményeket a gyémántfestés számok szerint képszettekkel. Dupla vagy akár tripla adag szórakozást és kikapcsolódást jelentenek, arról nem is beszélve, hogy rengeteg strasszkővel dolgozhatsz. 

Alkotáskor csak kövesd ezt az alapelvet: helyezd az összes szimbólumra a hozzájuk tartozó gyémántokat. Miután rányomkodtad a gyémántozó tollat (a készletben található) gyurmaragasztóba, gyorsan vedd fel a gyémántokat a tálcából a tollal, és helyezd őket a vászonra. 

Amikor minden gyémántot felhelyeztél a vászonra, folytasd a gyémántozást a következő vásznon. Ha a keretezett vászonszettet rendelted meg (amit kifejezetten ajánlunk), akkor azonnal fel is akaszthatod az elkészült festményeket.  

Szólj az egész családnak, és alkossátok meg együtt a több darabod mintafestményt! Mindenki részt vehet a gyémántozásban, ha pedig elkészültetek, dőljetek hátra, és gyönyörködjetek a lélegzetelállító mesterműben, ami minden üres falfelületet feldob.

Meg szeretnéd tanulni a gyémántozást lépésről lépésre? Akkor olvasd el az ÚTMUTATÓNKAT!

 

A gyémántfestő készletünk a következőket tartalmazza:

  • ragasztó alapú vászon (opcionálisan kifeszítve a [belső] fakeretre); méret a megrendeléstől függően.
  • toll a gyémántok vászonra való felviteléhez,
  • több mint elegendő gyémánt, minden kívánt színben,
  • gyurmaragasztó a gyémántok felszedéséhez,
  • egy tálca a gyémántok rendezett tárolására,
  • címkézett csomag 2,8 mm-es gyémántokkal. Színek és árnyalatok a kiválasztott motívum szerint.

*Az egyes tételek száma (gyémántozó tollak, tálcák, gyurmaragasztó) a gyémántozó készlet darabszámától függően változik. (Minél több darab/kép, annál több kiegészítő).

 

 

 

(Belső) fakeret (választható)

A kifeszített vászon megkönnyíti a festést és lehetővé teszi, hogy a képet azonnal felakaszd a falra miután elkészült – rendkívül ajánlott!

Ha gyémántokkal dolgozol a keretes vásznon, javasoljuk, hogy használj például egy könyvet vagy vágódeszkát, hogy elkerüld a vászon – és így a festmény – túlzott gyűrődését. Egy másik lehetőség, hogy a rendelésedhez hozzáadod a fénypanelünket, amely csökkenti gyűrődés kockázatát, ráadásul tökéletesen megvilágítja a vásznon lévő szimbólumokat, így azok jobban láthatóak lesznek. 

19

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Több darabos mintafestmények
Technika: Gyémántfestés számok szerint

Tefestetted.hu - Gyémánt kirakó

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: