PontPöttyöző – Squid Game

Ft7 100 Ft7 100 Ft7 100 Ft7 100 Ft9 200 Ft9 200 Ft9 200 Ft9 200 Ft7 100-tól
Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Legyártjuk és 3 napon belül postázzuk Kérjük, válasszon változatot
Méret
Keretezés
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Készíts dizájner festményt pöttyökkel! Válassz egy filctollat a kedvenc színedben, és pöttyözz kedvedre az előre nyomtatott vászonra! Ha kerettel rendeled meg a képedet, már fel is akaszthatod a falra, ha elkészült. Az biztos, hogy lenyűgöző művészi alkotást kapsz a végén, akkor is, ha soha nem festettél még. Minden egyes pöttyel egy lépéssel közelebb vagy az egyedi alkotásodhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A pöttyözés mindenkinek szól. Alkalmat ad arra, hogy pihenés közben gyönyörű képeket alkothassunk színegyeztetéssel. Nincsenek bonyolult módszerek, nem kell megtanulnunk új rendszereket, és felejtsük el a pepecselős eszközök végeláthatatlan sorát is. Mindössze annyi a dolgod, hogy megragadd az előre nyomtatott vászonnal megküldött filctollat, és élvezd a színezést. 

 

Bármelyik vásznat is választod, több száz különböző méretű, előre nyomtatott kört fog tartalmazni a festményed, amelyeket a tollal színezhetsz ki. 

Lesz olyan, hogy egyes részeken csak egy apró, finom pöttyöt kell tenned; de előfordulhat, hogy bizonyos köröknél jobban rá kell nyomnod a tollat, és alaposan ki kell színezned egy-egy teljes kört. A pöttyözésnél nem kezd el rögtön összeállni a motívumod. De majd kiugrasz majd a bőrödből, amint elkezd kirajzolódni a minta. 

  

Mit tartalmaz a pöttyözőkészlet?  

  • Vászon különböző méretű, előre megrajzolt körökkel. 
  • Filctoll a megrendelt színben. 

  

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés